Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan pároztassam a 2 éves...

Hogyan pároztassam a 2 éves csivavámat?

Figyelt kérdés

Csivavámat szeretném pároztatni, hogy legyenek kiskölykei meg hogy el is tudjak adni belőlük (1-et tartanék meg).

Már kinéztem neki a legolcsóbb fedeztetőt (eléggé le vagyok égve sajnos :S) Mit kell pontosan csinálnom? CSak odaviszem a kutyusomat és ők elvégzik a dolgot, ugye? Nekem nem kell végignézni, ugye? Köszi a válaszokat :)

2010. aug. 20. 00:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Remek, egy nap alatt három szaporító.

Lefogadom, háromból három nem fogja fel, hogy ne szaporítson.

2010. aug. 20. 10:17
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
Első válaszoló vagyok: így, hogy a kommentejit is végigolvastam, olyan érzésem van, hogy csak provokáció ez a kérdés. Ennyire sötét nem lehet valaki, vagy ha mégis mág az sem reklámozza az agyatlanságát...
2010. aug. 20. 10:24
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Ha hasznot akarsz húzni a kutyádból, akkor nagyon rossz helyen kopogtatsz. Egy csivavának 1-2 kiskutyája szokott születni, ha egyet a kannak adsz, egyet meg megtartasz akkor már egy forintot sem kerestél rajta. A chihuahua az a fajta, amit nagyon gyakran kell császározni, ami 30-40 ezer forintnál kezdődik. A kölyköket féregteleníteni, oltatni kell, tápot venni nekik, esetleges betegségeiket kezeltetni, ami megint nem két fillér. Nem beszélve arról, hogy a kutyádnak maradandó károsodásai lehetnek a szakszerűtlen fedeztetéstől, tartástól sőt az ellésbe akár bele is pusztulhat. De úgy látom téged ez nem igazán érdekel, felőled bele is dögölhet a kutya de te akkor is ragaszkodsz az önző hülyeségedhez.
2010. aug. 20. 11:14
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
9:55-ös vagyok. Bocsi, néha hajlamos vagyok nagyon kiakadni és ennek hangot is adok :D de visszatérve minden szót komolyan vettem, és igenis felháborít, hogy egyesek ennyire tudatlanok. >:(
2010. aug. 20. 11:25
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

A kommentedből itélve:

-Ha annyira tudatlan vagy,hogy "kb 6 hetesen asszem" akkor még olvasgass kicsit,majd gondolkozz!

-Ha nem adsz be egy oltást sem a kutyáknak,ha még "fel is nőnek" nem fogja SENKI megvenni,mert akinek ilyen fajta kell gondolom megválogatja milyen helyről is visz kutyát a házába ölebnek...

-Ha te nem csináltatsz születéskor törzskönyvet annak a kutyának nem lesz az életben soha,de gondolom a tiednek sincs szval erre esély se nagy van.

Inkább keress magadnak vm jobb foglalatosságot amivel lekötöd magad...

(amúgy szerintem neked egy kutya is sok...)

2010. aug. 20. 11:47
 16/21 Akiteki ***** válasza:
55%

Szerintem menj el dolgozni, a kutyádat meg ajándékozd el valakinek.

Ne életek tönkretételével akarj pénz keresni.

2010. aug. 20. 14:56
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Sajnálom de már tényleg eldöttötem a dolgot a kutyám ma kezdett el tüzelni azt mondták hogy 10 nap múlva már vihetem a fedeztetésre.

2010. aug. 20. 16:27
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
ajóédesk.urvaanyád!
2010. aug. 20. 19:01
 19/21 Akiteki ***** válasza:
Remélem az összes kölyök a nyakadon marad és inged-gatyád ráfizeted.
2010. aug. 20. 19:42
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem fog mert így oltás meg féreghajtás nélkül is csivavát jó pénzért el lehet passzolni :)
2010. aug. 20. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!