Hogyan pároztassam a 2 éves csivavámat?
Csivavámat szeretném pároztatni, hogy legyenek kiskölykei meg hogy el is tudjak adni belőlük (1-et tartanék meg).
Már kinéztem neki a legolcsóbb fedeztetőt (eléggé le vagyok égve sajnos :S) Mit kell pontosan csinálnom? CSak odaviszem a kutyusomat és ők elvégzik a dolgot, ugye? Nekem nem kell végignézni, ugye? Köszi a válaszokat :)
Remek, egy nap alatt három szaporító.
Lefogadom, háromból három nem fogja fel, hogy ne szaporítson.
A kommentedből itélve:
-Ha annyira tudatlan vagy,hogy "kb 6 hetesen asszem" akkor még olvasgass kicsit,majd gondolkozz!
-Ha nem adsz be egy oltást sem a kutyáknak,ha még "fel is nőnek" nem fogja SENKI megvenni,mert akinek ilyen fajta kell gondolom megválogatja milyen helyről is visz kutyát a házába ölebnek...
-Ha te nem csináltatsz születéskor törzskönyvet annak a kutyának nem lesz az életben soha,de gondolom a tiednek sincs szval erre esély se nagy van.
Inkább keress magadnak vm jobb foglalatosságot amivel lekötöd magad...
(amúgy szerintem neked egy kutya is sok...)
Szerintem menj el dolgozni, a kutyádat meg ajándékozd el valakinek.
Ne életek tönkretételével akarj pénz keresni.
Köszi a válaszokat :)
Sajnálom de már tényleg eldöttötem a dolgot a kutyám ma kezdett el tüzelni azt mondták hogy 10 nap múlva már vihetem a fedeztetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!