Cavapoo-t keresek, hol lehetne vásárolni?
Gondolom első kutya és a külselye tetszik.
Bármelyik menhelyen lévő bolyhos bozontot formára lehet nyírni és még jót is teszel azzal, hogy nem esetleg egy szaporítótól vásárolsz valami összekutyult ebet.
#2-es vagyok
#4, Hivatalosan minden kutyafajtát csak tenyésztő tenyészthetne. Viszont Magyarországon nem ez a helyzet, rengeteg szaporító van, és bőven akad olyan is, aki a designer fajtákat ragadja meg, hiszen ritka és sokba kerül. Én ezekre az emberekre gondoltam, mivel a kérdező még valószínűleg tapasztalatlan, megeshet, hogy csőbehúzza egy magát tenyésztőnek mondó szaporító, aki jelentkezik neki, hogy ő itthon is tenyészti ezt a fajtát, hiszen laikus szemnek bármelyik csivava+puli+uszkár+pumi+havanese+akármi keverék nézhet ki úgy, mint egy cavapoo kutya - ezt értettem összekutyult eb alatt.
És itt jönnek a menhelyek, ahol nagyon sok hasonló szőrmók vár gazdára, ha a kérdezőnek a fajta külseje tetszik, bármelyiket formára nyíarathatja, de talán akad olyan is amelyiknek a személyisége is hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!