Bírni fogja a hosszú sétát?
Figyelt kérdés
Van egy kistestű keverék 10 éves de jó kondiba lévő ivartalanított szuka kutyusom.
Kb. Október óta ma voltunk sétálni 1 órát.
Kertes házban, kinti-benti kutya.
2 hét múlva a barátaimmal kirándulni mennénk a Szalajka-völgybe ami minimum 4 óra séta.
Vinni akarom a kutyám is.
Szerintetek bírná a 4 órás sétát ha 1 órás séta után ilyen időben liheg?
2021. márc. 27. 17:55
1/7 anonim válasza:
Azért liheg, mert meleg van.
Hasonló távot szoktatok máskor menni?
2/7 anonim válasza:
Szerintem vidd. Nekem volt egy igazi,kissé dagi,lusta paneltacskóm. Hirtelen ötlettől vezérelve vittem magammal a tokaji hegyet megmászni,rendes túrista útvonalon, sziklákon,dzsumbujon át. Hát,a kutyám hamarabb felért,mint én,sosem láttam olyan fittnek és nagyon élvezte. :)
3/7 anonim válasza:
Egyebkent miert nem setaltatod rendszeresen?
4/7 anonim válasza:
Ideális esetben fokozatosan kéne hozzászoktatni.
Én a 12 éves csivava - tacskó keverékemmel kirándulok rendszeresen, de ő hozzá is van szokva. Bírja gond nélkül, szed porcvédő készítményt, jó formában van a korához képest.
5/7 anonim válasza:
en azt gondolom, nezd meg az idojarast. ha melegebb lesz vidd, vigyel neki vizet. Ha huvos, ne kockaztass, inkabb hagyd otthon.
6/7 anonim válasza:
Vigyel neki is vizet,kajat.
A setakhoz vigyel vizet. Es itasd.
7/7 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy az a lihegés milyen mértékű. Én még nemigen láttam csukott szájjal sétálni, mozogni kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!