Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyás hajléktalanok?

Kutyás hajléktalanok?

Figyelt kérdés

Sokszor látni, hallani kutyákkal kolduló hajléktalanokról, szerintetek ezek kutyabarát emberek akik társnak fogadják a kutyát vagy pedig csaj a sajnálat keltés miatt használják?

És sokszor hallani az állatvédők körében, hogy "hajléktalanoktól mentett", elgondolkodtam rajta hogy szerencsétlen nyomorult embernek lehet hogy tényleg a kutya az egyetlen társa és elveszik tőle? Persze ha beteg és nem tud gondoskodni róla akkor egyértelmű hogy segítség kell, de lehet hogy ha szerényen is, de eléldegélnének együtt. És vannak sokkal rosszabb állapotú kutyák akik mentésre várnak.

De tegyük fel tényleg rossz helyen van a kutya, én akkor se mernék oda lépni egy ilyen hajléktalanhoz hogy "bocsi de add ide a kutyák", nem veszélyes, meg hát ha tényleg az öve a kutya milyen alapon kérem el tőle?

Vagy hogy megy ez? Mit gondoltok erről?

2010. aug. 19. 20:21
1 2
 11/13 riita. ***** válasza:
Elhiszem,ahogy megláttam a kiskutyát könnybe lábadt a szemem is,annyira bántott a dolog..és ez a bácsi képes volt a kutyájának odaadni az ételét,csak,hogy a kutyus egyen..
2010. aug. 19. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Meg kellene oldani valahogy azt, hogy ezeken a kutyákon is legyen nyakszíj, legyen pórázuk és legyen orvosi ellenőrzés (oltások). Most már kötelező a kutyák chipelése, ami igen drága eljárás, anélkül nem tartózkodhat egy kutya se közterületen. És nem a pórázon sétáltatott kedvenceket fogják ellenőrizni.
2010. aug. 19. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:
2010. aug. 20. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!