Milyen hatásos nyugtató/szorongásoldó van kutyák számára?
A dokinál milyen vizsgálatok voltak? (pl volt ct, mr? mert ilyenkor azok a belépők..)
Amúgy egy jó kiképző is segíthet.
Nyugtatásra meg adaptil vagy egy levendulaolajjal becsepegtetett lazán a nyakába kötött kendő.
Lehet pl epilepszia. Ne nyugtatót keress, hanem olyan orvost, aki végére jár a problémának és nem azzal intézi el, hogy nyugtató.
Nyugtató mégis mire?
Na hát akkor köszönöm az 1-es, és a 2-es válaszolónak, ők legalább segíteni próbáltak.
Én tényleg nem értem, hogy miért volt olyan nehéz ezt a kérdést megérteni. Ha az érdekelt volna, hogy szerintetek ki nálunk a falkavezér, vagy hogy vigyem-e kutyaiskolába a kutyámat, vagy hogy ki milyen orvosi diagnosztikai eljárásokat ismer akkor valószínūleg azt kérdeztem volna meg.
Szerintem nyilvánvaló, ha egyszer azt írtam, hogy megvizsgálta a kutyát az orvos, és nem talált semmi rendelleneset, hogy akkor jártunk a problémával orvosnál. De ő egyelőre ezt tudta ajánlani, hogy próbáljuk meg, hátha egy nyakörv vagy csepp formájú nyugtató segíthetne. Mindenki válaszolt, csak olyan nem volt aki valóban a feltett kérdésre válaszolt volna. Úgyhogy köszi, elég lesz. 👋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!