Mit lehet tenni egy idegbeteg kutyával?
Nyilvánvaló hogy a környezettel szemben az én felelősségem a kutya, a viselkedése és a tettei, és nyilvánvaló hogy nem engedem idegen gyerekek közelébe , meg amíg gondok vannak vele, senki közelébe, nem is értem ez hogy jött fel..... engem hiába próbál megharapni nem okoz nagy bajt, NEKEM, (nem is próbál teljes erővel, inkább odakapdos) nyomott az orra és nagyon aprók az első fogai, és méretéből adódóan könnyű ilyenkor védekezni, nem egy nagytestű kutya, akit a saját gazdája is nehezen fogna meg, ha hasonló idegállapotba kerülne mint az enyém jelenleg. Plusz azt is írtam hogy ettől függetlenül nem viselkedhet így. Vagyis egyáltalán nem értem a kötekedést.
Egyébként köszönöm mindenkinek a tanácsokat, valamicskét mérséklődött a helyzet, javulgatunk, de még messze a cél, a kutyák közelébe sem tudom engedni jelenleg, és a városi séták alkalmával is van baj, de itthon, játék közben, idegen környezetben látványosan fejlődik és egyre kevésbé stresszel be :) ❤ vannak séták amikor egész sokáig jön láb mellett, és kezd lenyugodni, de sokszor ez nem működik sajnos. Most hogy végre nyitnak a kutyasulik mehetünk végre szakemberhez 🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!