Mit lehet tenni egy idegbeteg kutyával?
12es,
Köszönöm, nagyon hasznos, amiket írtál, az egyik fő problémám épp a figyelemmel van, hogy egyszerűen sehogy nem tudom magamra vonni a figyelmét, vagy 2 mp után visszatér q figyelme amire eddig. Éles, magas hang, szóltál, csettintés, köhögés, kiáltás, különböző hangok kiadása, szóval a kutya le se sz@r :D erre van valami jó megoldás, vagy próbálkozzak még mindenféle kiadható és nem létező hangok alkalmazásával? Az egyetlen, ami valami 'eredményünk ' hogyha megfogom a nyakörvénél (nem fojtom, semmi, csak megfogom) egeszen leáll , bár van hogy elkezd sírni, mintha bántanám, ez elég ciki, de én tudom,hogy nem bántom, csak hisztizik (pl másik kutyára tamadaskor) de legalább nem őrjöngő tovább annyira,inkább hisztit csap. Nekem már ez is egyfajta haladás. :D
Felkapni nem kell, csak tudjátok megkülönböztetni, hogy a másik kutya csak dilis, neveletlen, vagy támad. Egyébként célszerű a kutyádat a közömbösítésre is nevelni, mi most ezt tanuljuk. Kemény dió, mert mentett kutyám van, és az előélete azért tartogat meglepiket, de azért haladunk.
Érdemes célzottan teljesítménytúrákat is keresni a neten, ez nektek is plusz motiváció. Sok új helyet is fel lehet fedezni, jó útvonalakat, vagy akár az is izgalmas, hogy ti terveztek magatoknak útvonalat.
Jók az instant körök:
Könnyű ráfüggni. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!