Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A tacskók aranyosak?

A tacskók aranyosak?

Figyelt kérdés
nekem 15 éves tacsim van.
2010. aug. 19. 13:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem magyar vizslám van, de a szüleimnek törpetacsija. A világ legértelmesebb, legragaszkodóbb, legokosabb (igaz, tényleg nagy szájuk van! :D), szóval nagyon szeretnivaló kis lények. Anyukám mozgássérült, csípőficammal született. Ha kimegy az erkélyre a virágokat gondozni, és közben csörög a telefon, Picúr már megy is és "szól" neki, hogy gyere, mert keresnek.... :D Imádnivalóak! Ennyi!
2010. aug. 27. 15:38
 32/36 anonim válasza:
nekem is van 2, egy 4 éves meg egy 1 éves! imádnivalóak, szerintem iszonyat jó házörzők, a legjobb kutyafajták egyike!
2010. aug. 27. 16:05
 33/36 anonim ***** válasza:
Igen, azok, bár mindnek más a jelleme. Ami nekünk volt, az volt a legjobb barátom kiskoromban, de ismertem harapós, mérges tacsit is.
2010. aug. 27. 16:32
 34/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Elhiszem, hogy rosszul esik, meg tényleg nem kéne bunkó válaszokat adniuk bizonyos hozzászólóknak, de szerintem neked se kéne k.váznod..., mert akkor már te se voltál kultúrált.

Am semmi bajom nincs a tacsikkal, nekem nem jönnek be, de hát ízlések és pofonok.

2010. aug. 27. 18:53
 35/36 A kérdező kommentje:
Végre valaki aki kulturáltan mondja el hogy neki nem tetszik a tacskó.
2010. aug. 27. 19:11
 36/36 anonim ***** válasza:
Nekem is van tacskó kutyám nagyon aranyos értelmes szinte majdnem olyan gondolkodása van mint egy embernek és nagyon hüséges .
2011. ápr. 26. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!