Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A tacskók aranyosak?

A tacskók aranyosak?

Figyelt kérdés
nekem 15 éves tacsim van.
2010. aug. 19. 13:34
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Mert van hasznuk csak neked nincs ezen az oldalon amúgy nagyon aranyosak és nem adnak ki hülye hangokat.
2010. aug. 19. 13:45
 12/36 anonim ***** válasza:

igaza van az előttem szólónak, nem kell lehurrogni a másikat és felelőtlennek nevezni.

főleg ha nem is az....

2010. aug. 19. 13:46
 13/36 anonim ***** válasza:
40%
Hát akkor ami a szomszédban van az egy külön faj lehet, mert annak olyan hangja van h legszívesebben kifutnék a világból.
2010. aug. 19. 13:50
 14/36 Harrr ***** válasza:
100%

A tacskó egy vadászkutya, nem teljesen értem a felé irányuló tiszteletlenséget. :/

Lehet hogy a lábai furcsák, a füle nagy, és olyan mint egy nagy szőrös hurka, de azért haszontalannak nem nevezhető.

Kiváló jelző kutya, jó házőrző, egyetlen hibája lehetne, hogy méretéhez képest talán egy kicsit túl bátor :D

2010. aug. 19. 13:50
 15/36 anonim ***** válasza:
56%
"méretéhez képest talán egy kicsit túl bátor" na ezen akadok ki a legjobban. Megyek este az utcán nyugalomban, csendben egyszer csak valami neki csattanik a kerítésnek és eszméletlen erős sipítozó hangon kezd ugatni.
2010. aug. 19. 13:53
 16/36 Harrr ***** válasza:
Nekem is csak ez a bajom velük :)
2010. aug. 19. 14:02
 17/36 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is észrevettem de nem szabad őket lebecsülni főleg az aki még nem is volt tulajdonosa egy ilyen hurkának
2010. aug. 19. 14:02
 18/36 anonim ***** válasza:
14%
Utálom a tacsikat... Én sunyinak, semmire kellőnek tartom őket... Semmi kedvesség és aranyosság nincs bennük. Ez az én véleményem az előző tapasztalataim alapján.
2010. aug. 19. 14:39
 19/36 A kérdező kommentje:
Tacskókban van aranyossság és kedvesség sőt imádják a gazdájukat akkora nagy k*rva vagy.Ja és légyszi többet ne írj erre a kérdésre mert inkább toldd el a hátsód erről az oldalról és nézd meg a neten hogy milyenek a tacskók de te akkor se tudod meg milyenek csak ha lesz de remélem nem mert hát szegény kutya figyu én nem veszekedni akarok csak azt mondom hogy ha van kutyád biztos azzal jól bánsz és én is úgy mint az ennyémmel.Szóval neked jólesne ha azt a fajtát gúnyolnak amit te teljes szívedből szeretsz?Gondolkozz el ezen és akkor majd szólj!!!!:(
2010. aug. 19. 15:04
 20/36 anonim ***** válasza:
"csattanik" :D
2010. aug. 19. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!