Szomszéd utcán kiszaladt kapunyitáskor a pásztorkutya, és megmart 1 yorkiet sétáltatás közben. 3 centin kellett varrni. Mit tehet a sérülést elszenvedett?
Nem én velem történt.
Az állatorvos is ezt mondta, hogy a károkozó térítse meg a kárt.
Persze feltételezem, nincs szándékukban fizetni, mert egyik napról a másikra élnek, dolgozni nem hajlandóak.
Na az jó kérdés, nem tudni.
Valószínűleg azért be van oltva.
Hogyan?
Ha nem fizetnek,feljelentés. Kórházi papírokkal,számlákkal. Az én tacsimat szétkapta egy szabadon flangáló kuvasz a fővárosban(!). Szerencse,hogy tökös vagyok és le tudtam cibálni róla, de így is több helyen varrták,idegsérülés,drain cső hetekig és tornáztatás mert a jobb hátsó lába nem akart mozogni..
Kinyomoztuk kie a kutya, mondtuk neki,fizet vagy feljelentés.. kifizette,persze szàmlát vittük. Olcsón megúszta relatíve ( ck.70ezer). De ismert ember,nem akart belőle szennylap címlapsztorit.
"Nem én velem történt." a rokonok kutyája a yorki vagy kié? A te pásztor kutyád? Mert, ha egyik sem akkor majd a két fél elintézi.
Ha a te yorkid, akkor felelősségre lehet vonni a másik kutya gazdáját.
rokonnal történt az eset, ne okoskodj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!