Mennyi idő után kezdenétek el tanítani egy felnőtt menhelyi kutyát és mire?
A kutya nem gép. Nincs ilyen, hogy 5 nap múlva már tudnia kell feküdni.
Nem írtad mióta van nálatok. Szóval mióta?
Az első pillanattól kezdve!
A harmonikus együtt élésre!
(a cirkuszi mutatványok sokad rangúak, arra nem is reagálok... unaloműzésnek jó.)
3-mas vagyok...
Most olvastam el a többi hozzászólásodat.
Istenem, de sok bajod lesz vele!
Az a baj, hogy ez a trend, (parancsszavak, verbális utasítások)
baromi kényelmesek az embernek, mert mi szavakkal kommunikálunk.
Az a baj, hogy a kutyák viszont nem!
És milliószor könnyebb egy embernek megtanulni a kutyák kommunikációját, mint egy kutyának, az emberekét.
Sírni volna kedvem a soraidat olvasva.
Horror a hozzáállásod, ami a megértést, és megértetést illeti.
Érezni a leírtakból, hogy készültél, és próbálsz helyt állni, ezért nem téged hibáztatlak, hanem azokat, akik elhitetik, hogy az ilyen módszerek hatékonyak.
De őszintén, minden rosszindulat nélkül mondom, az ilyen embereket legszívesebben a Men in black memóriatörlőjével kezelném, mínuszba küldve a memóriájukat, hogy aztán egy teljesen új világot nyissak meg számukra.
Téged is sajnállak, de leginkább a kutyát sajnálom, akitől egy természetellenes kommunikációt fogsz elvárni, és azt, hogy ez az egész működőképes legyen.
4-es kommentre:
Ez volt a legnormálisabb válasz, amit csak kaphattál!
Csak ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint ha egy 2 dimenziós síkban élnél, és egyszer csak egy 3 dimenziós test behatolna a világodba.
Nem tudja felfogni az elméd, hogy mi a fene is történik itt.
Ezért írtam, hogy egy totális memória reset segítene a helyzeten.
Nem poénból, nem kötekedésből, nem trollkodásból.
Egy fantáziavilágot próbálsz életre kelteni.
Őszintén sajnálom.
Mármint a kutyát.
Téged inkább csak szánlak a szűklátókörűségért, és megvetlek , hogy a lehetőségét is kizárod a fejlődésnek.
Én csak a figyelmedet hívtam fel rá, hogy az ellenkező úton indultál el, mint amin kellett volna.
Egy kutyával való sikeres együttélést , nem egy gyakorikérdéses platformon fogsz elsajátítani. Se tőlem, se mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!