Lehet valami baja a kutyámnak?
Tegnap este távolítuttunk el (helyesen) egy kicsit nagyobb mint egy centis kullancsot. Lehet valami baja? A kullancs mérete alapján régóta bent lehetett. :(
Viselkedése nem változott. Lehet valamit (most már nem megelőzés érdekében) venni ami "meggyógyítja"? Ha esetleg elkapott valamit.
Két éves kutyáról van szó és eddig ez a második kullancs a mivel a környéken (szerencsére) kevés nagyon a kullancs ezért nem is volt semmi ellenszere vagy mi. Milyen kullancs esetleg még bolha irtó nyakörvet/szert ajánlotok?
Hármas:
Igen én is erre gondoltam mivel eddig nem volt benne egy se és most 3 hónapon belül ez a második úgy hogy eddig sosem volt. Ezért kérdeztem hogy mit ajánlotok ami hasznos és ér valamit? Egyik ismerősöm vett 8000 ft-ért kullancs irtó nyakörvet hordta és másfél hétre rá benne volt a nyakában a kullancs... Ilyenbe nem szeretnék belefutni.
Pont tegnap mondta az állatorvosunk hogy most rengeteg a kullancs.
Mi Bravecto-t használunk.
Én Foresto-t szoktam venni. Jó a kullancs, bolha és a szúnyog ellen is. Plusz vízálló, ami nálunk nagyon fontos, mert gyakran úszunk.
Egész évben járjuk az erdőket és soha nem volt benne kullancs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!