Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám állandóan követ....

A kutyám állandóan követ. Szerintetek ez minek a jele?

Figyelt kérdés
Bárhova megyek követ.
2010. aug. 19. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor most engem le fogtok pontozni. Legtöbbször a kutya akkor követ ha nem te vagy a főnök. Ha nem te vagy akkor azt hiszi hogy neki kell annak lenni úghogy vigyáz rád, ezárt megy utánad. Ha te lennél a főnöke akkor tudná hogy nem kell neki vigyázni rá. és úgy neki is sokkal jobb.
2010. aug. 19. 15:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Én nem pontozlak le mert ez igaz.
2010. aug. 20. 08:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is ilyen, midnig követ engem is mindehova, ha wc-zek, ha éppen gépezek stb. bárhova. Ha játszik és nem avgyok mellette, már rögtön szalad hozzám, hogy ne menjek el...nagyon szeretem.
2010. aug. 21. 10:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Na az enyém is pontosan ilyen nem lehet őket nem szeretni.
2010. aug. 21. 10:33
 15/17 anonim válasza:
Ragaszkodik hozzád! Az én kutyusom is ine egyfojtába a sarkamba van még el is engedhetem nem fut el csak velem van persze ha másik kutyát lát odafut hozzá ezért csak olyan helyen engedem el ahol nincs másik kutya!De ez csak jó jel lehet ha követ:DBiztos nagyon imád!
2010. aug. 21. 11:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Igazából nem jó ha követ. Szeparációs szorongása van. Ez azt jelenti, hogy Ő a falkavezér és vigyáznia kell Rád. Rosszul neveled. Szegény kutya rettegésben él ha elmész és ezért követ Téged.
2010. aug. 21. 15:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem él rettegésben a kutyám te ezt rosszul tudod.Mert nem mindig követ csak néha vagy anyumat vagy apumat követi vagy engem persze de engem szokott a legtöbbet hisz én vok a gazdija.
2010. aug. 22. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!