A kutyám álmában felvisít. Miért?
:D
Na, mindjárt vágom a hangot.
Az én kutyám ritkán álmodik, de egyszer valami nagyon vérengzős álma lehetett, ugyanis felugrott, és ráfogott a nagylábujjamra:D
Azt a p*csa, álmomban támad aljas módon? - gondoltam:D
Felültem, és megnyugtattam. Amint rájött, hogy nincs baj, adott néhány bocsi-puszit:)
Fájlalja a lábait, nyalogatni szokta, néhol már szőr sincs rajta. Kis szaladgálás után teljesen kimerül. Nehezen vesz levegőt.
Álmában amikor ezt csinálja, olyankor is elkezd nagy levegőket venni.
Az epilepsziát kizárnám, legalábbis, ha a kutyáknál is olyan lefolyású, mint az embereknél, mert az ordítást abbahagyja, ha hozzászólunk.
Viszont a kivizsgálás, az szerintem is esedékes lesz majd, mert így elég kialvatlanok vagyunk.
További érdekességet figyeltem meg, hogy az első felvisítás majdnem minden alkalommal hajnali 2-kor jött elő.
Napközben egyébként elég sokat alszik. Ma megpróbáljuk ébren tartani, hogy éjjel hátha mélyebben alszik majd.
Még annyit, hogy kipróbáltuk, mi történik akkor, ha nem ébresszük fel.
3-5 visítás után abbahagyja, és fel sem ébred néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!