Dobermannak milyen tápot javasoltok?
Ha az ar nem erdekel, akkor a Belcando a legjobb ... jelenleg.
En kiprobaltam ... olyan jo, hogy azota fogyozik a kutyam :)))
kutya tápot.
a tápot keverd be konzervel
Brit care tápok nem vészesen drágák és ahhoz képest jók.
Van jó pár prémium táp még, de én nem szeretem benne, hogy rengeteg a fehérje, ráadásul növényi. Ilyen pl. az Acana, N&D, Real Nature, Taste of the Wild, Carnilove. Platinum se rossz.
8!
Nem tudom miért is ne lenne jó neki? Boldog, egészséges kutyus. Rendszeresen járunk orvoshoz, minden eredménye tökéletes. Előző dobim 13 évesen hagyott el, doki szerint nem volt beteg, csupán idős. Ő is Royalt kapott, kivéve mikor már idős lett
Mert a Royal egy alsóközép kategóriás táp, csak prémium az árazása.
Megvannak vele a kutyák, az áruházas tápoknál jobb, de amennyi pénzbe kerül annyiért kapni sokkal jobbakat is.
Állatorvosok azért ajánlják, mert a gyártó százalékot ad nekik érte, legtöbb orvos a saját kutyáit is ezzel eteti, mert nemcsak olcsóbban hozzájut, hanem még elkönyveli eladott zsáknak és arra is kap kedvezményt.
A másik nagy kedvence az orvosoknak a Dog Chow meg a Pro Plan pont ugyanezen okok miatt, azok is kb. Royal szinten vannak, csak egy hangyányit olcsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!