Mopsz vagy franciabulldog legyen?
Az valaszoljon, akinek legalabb az egyik fajtaja volt mar!
Volt/van kutyank mar, kerteshazban lakunk. De ilyen kistestu kutyank nem volt meg. A m3glevo kutyank inkabb kinti, de be is engedjuk. Nyilvan a mopsz/francia benti lenne nagyreszt. Ami erdekel (persze sokminden egyedfuggo, de): melyik a betegesebb, melyik a strapabiróbb, pl ha egy macskaval v nagyobb kutyaval jatszik, kirandul. Igen tudom, hogy a turcsi orruk miatt nem birjak az iramot/meleget. De foleg akinek mindketto volt, talan megis tobbet tapasztalt. Tudom beteges fajta, fajtamentesen gondolkodunk. Mennyi idost erdemesebb? Pl 1 ev korulinel mar a durvabb betegsegek azert kiderulnenek, nem?
4 és 8 koszi a hasznos infokat! A francia amugy kicsit jobban tetszik.
Hozé, neked annyit, hogy miert vennek palotapincsit, uszkart vagy yorkit, amikor mopszot vafy bulldogot szeretnek? Egyebkent a palota pincsitol nem sok rondabb kutyat lattam es a yorki szerinted nem beteges? Vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!