Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tigriscsíkos lány kutyához...

Tigriscsíkos lány kutyához milyen színű hám illik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. márc. 16. 08:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
27%
Nem mindegy, mert egyrészt mentett kutya, ki tudja, milyen előélettel, lehet olyan, amit nem tudsz, vagy csak nagyon nehezen tudsz kiirtani, és egy váratlan helyzetben bajt csinál. Én nem kockáztatnék. Másrészt egy ilyen kutyával célszerű sportolni, ahhoz meg egy megfelelően erős hám, amibe rendesen be tud feküdni, és bírja a strapát, sokkal alkalmasabb, mint a divatos Julius.
2021. márc. 16. 14:30
 22/23 anonim ***** válasza:
21%

Heti harom lassu kocogas a sportadagja. Egy alkalommal 2-3 oran at kocogjatok. Ennek a testalkatnak ez az igenye.

Ha nincs meg ez minden heten ,akkor barh tanitottad,huzni fog.

Ha a sorrendiseget betartod es elismer fonoknek emiatt (meg esszel oldasz meg minden szitut nem izombol!!!! Nem veressel), akkor nyugodt szofogado tarsad lesz. A veszmadarakkal ne foglalkozz.

A meglevo kutyaid vidd oda,mielott orokbe fogadod!!!Rogton meglatszik,h van-e baratsag.

Meg a gondozok tajekoztatnak,hova ajanjak,kikkel jon ki jol.

2021. márc. 16. 16:43
 23/23 anonim ***** válasza:
50%
Semmi vészmadárkodás nincs abban, hogy a kérdező által linkelt hámnál van ilyen kutya számára sokkal alkalmasabb típus is. A Julius hám divatos, de nem minden kutyának az a legjobb. Én a 9kg-os mentett kutyámnak is H-hámot használok, kényelmesebb, biztonságosabb, és jobban be lehet állítani is. Én is futok az enyémmel.
2021. márc. 16. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!