Milyen tápot ajánlotok egy kölyök 2 hónapos kutyának?
Szia! Én majdnem fél éves koráig anyatejalapú Royal Canin-t adtam neki.
Tegyél egy mikrózható edénybe egy maroknyit, öntsd fel vízzel, de ne legyen totyakos. Majd a mikróba forrald fel a vízzel együtt a tápot és nyomkodd össze. Hagyd h kihűljön és add oda neki.
Ebben minden tápanyag megvan amire szüksége van egy ilyen pici kutyusnak.
Majd fokozatosan áttérhetsz a szilárd tápra, de 2 hónaposan még erre van szüksége.
Így van,a Pedigree nem ér semmit,főleg kölyköknek nem.
Arra jó,hogy Manci néni megvegye a sarki boltban a zsírdisznóvá hízott Bodrikának,mert olcsó és a gazdi igénytelen,a kutyáját ezzel a színezékkel/ízesítővel tömött gabonaszármazékkal tömi.
Szia!
Dog Chow-t ajánlom, a bárányos rizses Puppy változatot. 550Ft/kg, kb ilyen áron van és jó minőségű táp. Picik a szemei, így nagyon könnyen etethető. Bármelyik állatfelszerelés boltba kapható akár kimérve is. Vagy esetleg Susa vagy Arion táp, de ezek már kicsit drágábbak. Az Eukanuba se rossz, de ha már ilyen drága tápot választasz érdemes a Pro Plan-t kipróbálni.
Amiket itt felsoroltam mind jók lennének neked, saját tapasztalat, kutyákkal foglalkozom és szépen fejlődnek ezektől a tápoktól.
Két hónapos, az azt jelenti hogy 8 hetes, akkor nem kell neki 3 óránként enni adni, ezért nem eszik rendesen. 4 hetesen én napi 3szor adok nekik enni, és ha van nagyobb kölyök kutyám, annak is reggel-délbe-este. Nem kell többször. Áztasd be a tápot sima vízbe, ha megpuhult rakj elé egy keveset. Ha nem eszik, vedd el tőle, majd megkapja délbe, ha akkor se eszik rendesen, megkapja vacsorára és akkor már tutti megeszi mert éhes lesz. Ha 3 óránként eszik egy-egy falatot soha nem lesz igazán éhes, és nem fog rendesen enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!