Kutya kölyök a lakásban?
6 hetes... Tovabb se kell olvasni. Alkalmatlan vagy ra.
Menhely meg vegkepp nem ad ki ilyen fiatalon kutyat.
6 hetesen nagyon nagy butaság kölyökkutyát magadhoz venni. Akkor még bőőven az anyaga mellett a helye. Jobbik esetben ingyen van rosszabbik esetben 10-20ezerét. Egyértelműen szaporító hisz egy normális tenyésztő MINIMUM 8hetes koráig (vagy tovább) nem ad oda senkinek sem kölyköt. Átalában minden fajtatiszta kölyök 200-250ezer Ft-tól KEZDŐDIK. Eljuthat egy még fél vagy 1 millióhoz is ha olyan fajtáról beszélünk.
Én a helyedben (bármilyen cuki aranyos stb.) nem hoznám el. Vagy mondod hogy inkább 8 hetes kor után szertnéd. Ilyenekből sajnos rengeteg probléma lehet hogy nem szocializálódott rendesen nem játszott eleget a testvéreivel nem volt eleget az anyjával. Itt nem azt mondom hogy vegyél egy 200+ ezres kutyát mert nem tudom az anyagi háttered. Csak ne szaporitótól. Lehet hogy férges vagy hasmenést van vagy olyan betegség ami miatt 100+ezret hagy a dokinál. (Szerintem) ha nincs pénzed tenyésztőtől venni vagy csak simán nem akarsz több százezerért kutyát venni akkor inkább a fajtamentést ajánlom. Ott lehet hogy nem fajtatiszta de a szapis se az.
Amúgy a kérdésre válaszolva:
Én inkább a kimenést ajánlom.
Az elején kb. Soha nem fog jelezni. 2 óránként vidd ki (igen este is (én akkor is vittem). Általában úgy tudsz következtetni hogy amikor kis vagy nagy dolguk van akkor a földet szaglásszák és felvesznek egy ilyen guggolós pózt. Ez hosszú időszak több hét vagy akár hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!