Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya kölyök a lakásban?

Kutya kölyök a lakásban?

Figyelt kérdés
Hamarosan lesz egy kis havannai bichonom, aki 6 hetesen fog hozzám kerülni. Lakásban szeretném tartani, de van udvar is. Nem első kutya lesz, azonban eddig nagytestű kutyáim voltak és nem a lakásban tartottam. Sok mindennek utána olvastam, azonban az nem teljesen tiszta, hogy érdemes plédre szoktatni, amíg kicsi? Vagy képes arra, hogy mindig jelezzen, ha kell kimennie, hogy ki tudjam engedni az udvarra? Mivel kb 2 óránként fog ütíteni, így gondolom nem mindig fog szólni, de nagyon sokan a pelenka ellen vannak. Kinek mi a tapasztalata? Előre is köszönöm szépen. 23/L

2021. márc. 11. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem fer, nekem semmi szépet nem írt :( amúgy ha ki is tiltanák innen, meddig tartana új regisztrációt csinálni?
2021. márc. 11. 12:11
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

6 hetes... Tovabb se kell olvasni. Alkalmatlan vagy ra.

Menhely meg vegkepp nem ad ki ilyen fiatalon kutyat.

2021. márc. 11. 12:12
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
11, nem lehet ip cím alapján tiltani hogy csak akkor tudjon visszajönni ha vesz egy új eszközt? Régen fórumokon volt ilyen "lifetime ban". Ma már fejlettebb a technológia annál hogy ez lehetséges legyen?
2021. márc. 11. 12:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat.
2021. márc. 11. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

6 hetesen nagyon nagy butaság kölyökkutyát magadhoz venni. Akkor még bőőven az anyaga mellett a helye. Jobbik esetben ingyen van rosszabbik esetben 10-20ezerét. Egyértelműen szaporító hisz egy normális tenyésztő MINIMUM 8hetes koráig (vagy tovább) nem ad oda senkinek sem kölyköt. Átalában minden fajtatiszta kölyök 200-250ezer Ft-tól KEZDŐDIK. Eljuthat egy még fél vagy 1 millióhoz is ha olyan fajtáról beszélünk.

Én a helyedben (bármilyen cuki aranyos stb.) nem hoznám el. Vagy mondod hogy inkább 8 hetes kor után szertnéd. Ilyenekből sajnos rengeteg probléma lehet hogy nem szocializálódott rendesen nem játszott eleget a testvéreivel nem volt eleget az anyjával. Itt nem azt mondom hogy vegyél egy 200+ ezres kutyát mert nem tudom az anyagi háttered. Csak ne szaporitótól. Lehet hogy férges vagy hasmenést van vagy olyan betegség ami miatt 100+ezret hagy a dokinál. (Szerintem) ha nincs pénzed tenyésztőtől venni vagy csak simán nem akarsz több százezerért kutyát venni akkor inkább a fajtamentést ajánlom. Ott lehet hogy nem fajtatiszta de a szapis se az.

Amúgy a kérdésre válaszolva:

Én inkább a kimenést ajánlom.

Az elején kb. Soha nem fog jelezni. 2 óránként vidd ki (igen este is (én akkor is vittem). Általában úgy tudsz következtetni hogy amikor kis vagy nagy dolguk van akkor a földet szaglásszák és felvesznek egy ilyen guggolós pózt. Ez hosszú időszak több hét vagy akár hónap.

2021. márc. 11. 12:34
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
6 hetesen nem szabad még elválasztani! Ha elhozod,akkor valami szaporítótól , vqgy egy hozzá nem értőtől veszed meg.
2021. márc. 11. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!