Hogy hallgattassak el egy kutyát a legkönnyebben?
Remélem, rájönnek hogy ki volt, és tesznek feljelentést. :)
A kutya nem azért van hogy ugasson? Énekeljen?
Amúgy valami vagy valaki ami zavarja és ugatja? Pl.részeg,drogos,macska vagy valamilyen állat
Tudják,hogy én voltam.Minek nézel engem? Szerinted rejtegettem bárki elől is?
Pontosan tudták hogy 2 személy közül ki az aki nem csak fenyegetőzik.Éjjel-nappal semmi mást nem hallgattam csak veszettül ugató korcsokat.Cseszett jó úgy munkába menni,hogy alig alszol.Ablakot nem nyithatsz mert még hangosabbak,ha elmész a kerítés előtt valamelyik meg is kap vagy a rácshoz ránt pedig csak elsétálnál a ház előtt a dolgodra az UTCÁN a JÁRDÁN,kutyások sokszor el se mertek erre sétálni nehogy valamelyik kerítés mögül kiugorjon/kiszaladjon egy neveletlen dög és nekik menjen..
Tartsátok féken a kutyáitokat és senkit ne zavarjatok vele.Magatoknak veszitek nem a környéknek.
Ha meg olyan jól nevelt kutyáitok vannak mint amikről sokan itt áradoztok ne a saját példátokon sajnáljátok az ilyen embert.Mert aki rendesen tartja a kutyáját azt soha senki nem veszi így "célba".
Ha nincs más eszköz úgyis a könnyebb,de kegyetlenebb utat választja mindenki.Aludni,pihenni,nyugalomban és csendben lenni jogod van a saját lakásodban.
Én írtam a 17-es választ, neveletlen kutya mellett élek... ettől még továbbra is remélem, hogy feljelent a szomszéd. ^^
"Éjjel-nappal semmi mást nem hallgattam csak veszettül ugató korcsokat.Cseszett jó úgy munkába menni,hogy alig alszol.Ablakot nem nyithatsz mert még hangosabbak"
Brühühü. Ebben élek, de nem vagyok szociopata állatkínzó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!