Hogy hallgattassam el a macskáimat péntekig?
Két lánymacskámra rájött a fiúzhatnék és nonstop üvöltenek. Emellett körbepisilik a lakást és halmokban áll a szőr mindenhol, mert kínjukban egymás nyakát tépik, de ez csak a kisebbik baj. Borzalmas hangjuk van, alig alszunk tőlük, mert éjszaka a legaktívabbak. Mi még csak elviselnénk, de attól félek a szomszéd kiakad, hogy egész éjjel zeng a ház. (Szerencsére csak egy szomszédunk van.) Sokszor etetem őket, de az se köti le őket túl sokáig.
Van valami ötletetek? Normális ötletre gondolok.
Sajnos akkor nincs ötletem. Ha simogatod, foglalkozol vele az használ, de ez éjszaka kivihetetlen. Nyugtatót én nem adnék neki, főleg nem így a műtét előtt.
Csak kitartást tudok kívánni péntekig. (az már csak 3 éjszaka :)
Te hülye marha!
Az előzőnek köszi, igyekszünk kitartani.:)
Van direkt macskaknak valo nyugtato, allatdokival kellene konzultalni ezugyben...
"olcsobb" megoldas: ha penteken ugyis ivartalanitva lesznek, kerj kolcson egy kandurt hozzajuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!