Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Felfázhatott a kutyám, vagy...

Felfázhatott a kutyám, vagy valami más probléma van?

Figyelt kérdés
3 éves kan kistermetű szobakutyusom, egy hete volt kozmetikusnál, és túl rövid frizurát kapott, gyakorlatilag mintha nullással mentek volna rajta végig. Tegnap délután vettem észre, hogy valami nem stimmel, mert amikor felvettem nagyon hangosan vonyított, egyből elkezdtem keresni, hogy mi fáj, és hamar észrevettem, hogy a herezacskója be van dagadva és pirosodva, lehetséges hogy felfázott? Vagy valami egészen más a baj? Ha van esetleg tanács, hogy mit adjak neki, azt is örömmel fogadom
2021. márc. 8. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el allatorvoshoz, hazi modszerekkel semmire se fogsz jutni. Nagyon komolyan kellene venni a problemat, hiszen fajdalmai vannak!
2021. márc. 8. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Állatoroshoz kell vinni mihelyst csak tudod. A kutyusodnak fájdalmai vannak, ez nem egy játék, hogy "majd elmúlik".
2021. márc. 8. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Állatorvoshoz kell vinni. Lehet felsértette valami. De ne hagyd kezelés nélkül.
2021. márc. 8. 10:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, természetesen el fogom vinni állatorvoshoz, de erre majd csak délután 5-kor kerül sok. És azt is tudom, hogy fájdalmai vannak, pontosan ezért kérek segítséget, hogy addig is, mivel tudom enyhíteni esetleg. És még egy kérdésem lenne, eddig hagytam neki hogy nyalogatsa, de egyre csúnyább, ezután ne hagyjam neki, vagy ezzel nem tud rontani a helyzeten?
2021. márc. 8. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd semmi kép sem hogy nyalja. Jobban feldagadhat. Jobbulást a kutyusnak.
2021. márc. 8. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet megcsípte az ollóval
2021. márc. 8. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez nem felfázás. megsérthette valami és a nyalogatástól gyulladt lett.

Sajnos, egyszer már egy kanommal átéltem ilyent.

Ne nyalogassa a dokiig sem. ha van otthon aloe vera spré, vagy zselé, tehetsz rá.

2021. márc. 8. 10:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A kozmetikus belevagott a herejebe es elfertozodott a seb. A dokival irasd le es szamlat is kerj es fizettesd ki a kozmetikussal az orvosi koltseget. Mert a kozmetikus hibazott. Egy kozmetikusnak ugy kell megnyurnia,hogy ne aebesitse meg. Ez a szakmaja. Kulonben a azomszed is megnyirhatta volna ingyen...
2021. márc. 8. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

#8: az lehet amúgy. Erre nem is gondoltam. Miközben borotválta a kukijánál.... Tuti

2021. márc. 8. 15:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, a kutyus gyógyulgat már, valóban a kozmetikus hibázott, ha legközelebb valakivel ilyen történik, az állatorvosunk szerint kaphat a kutyus fél szem algopirint, érdemes óvatosan betadinnal letisztítani a sebet, utána pedig sudocremmel kergetni, amíg orvoshoz jut.
2021. márc. 10. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!