Megéri örökbe fogadni?
Van egy kutyus, akit nagyon szeretnék örökbe fogadni menhelyről, de még nincsenek meg a körülmények.
1-3 év között lesz újra biztos anyagi helyzetem, akkor szeretném a kutyust örökbe fogadni, persze, ha addig más nem fogadja örökbe.
Most 4 éves, ivaros kan kutya.
Nyáron hétvégente fogok menni arra a menhelyre ahol ő van.
Szerintetek megéri várni rá, akár 3 évet is? Vagy inkább ne is reménykedjek úgyis elviszik? Esetleg kistestű kutyát hozzak ki menhelyről? (Kistestű kutyát fent tudok tartani)
Ui.: Mit gondoltok róla? (Kinézet, stb.)
Milyen nevet adnátok neki? (Kan kutyus)
Ránézésre mekkora lehet a mozgás igénye? Most 4 éves...mekkora lehet most, esetleg 7 évesen?
A menhelyen mixit kapnak, vagy ami jut, főként áruházas tescos stb. 180 ft / kg táppal etetik, ne aggódj, hogy te nem tudnád etetni :P
itt néha 1-2 ember túlzásba tolja az úri huncutságot, elél a kutya közepes tápokon is, rengetegen etetnek mixivel.
Hát most még Orlando, Bellosan tápokat tudnék neki biztosítani de később mondjuk a Brit Premium is beleférne bőven.
Akkor azt mondjátok fogadjam örökbe?
Valaki kérdezte, hogy most ha befogadok egy kis testűt és később őt is akkor az belefér-e?
De sajnos nem, nekem van most egy kis testű kutyám, ő 11 éves, Wolf of Wilderness tápot kap és hiába kistestű (8kg) nehéz így fent tartani ebben az anyagi helyzetben.
De ha azt mondjátok olcsóbb táppal is örökbe fogadhatom akkor belevágok, de még várok vele egy picit (1-2 hónap) hogy feltudjak rendesen készülni.
Nyugodtan vágj bele olcsóbb kajakkal is☺️
Biztosan jó gazdija leszel🥰
Ha a jelenlegi kutyus jót kap, a mostani rosszat kapna, akkor nem lehetne, hogy mind2 közepest kapjon?
Amúgy én kérdeztem, hogy el tudnád e hozni később őt is, ha most helyette egy másikat hoznál ki. Azért kérdeztem, mert nem tudom hogy éreznéd magad, ha 3 év múlva azt látnád, hogy még mindig bent van ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!