Yorkisok! Jártok Yorki találkozókra?
Utolsó:
1. Szívem joga bárkit vagy bármit lehurrogni....
2. A kutyatali az kutyatali, nem pedig bohóckodás. Tudom, mert a Vizslámmal jártam kutyatalira és érdekes, ott normális emberek, normálisan találkoztak egymással, együtt elmentünk kirándulni, túrázni és nem voltak nevetséges programok, ahol a kutyáknak rendeztünk szépség-, illetve ruhaversenyt...
3. A kutyát természetesen, ha fázik, fel lehet öltöztetni. Nekem az nem fér bele, ha szeptember 4.-én, a legnagyobb kánikulában, egy idi*óta megszervezi a kutyaszépségverszenyt, és a ruhabeumtatót, ahol a sok idi*ta gazdi ráadja a szerencsétlen kutyára az idi*ta ruhácskát és a kutyának ott kell szenvednie a melegben, idi*ta ruhákban az idi*ta gazdája miatt, aminek az égvilágon semmi, de semmi értelme NINCS.
Mert azt gondolom, hogy egy olyan versenynek van értelme, ahol a gazdi és a kutyája bemutathatják mennyire okos, jólnevelt a kutya, mondjuk valamilyen engedelmességi gyakorlatot bemutatnak. Na, ha ott elismerik, hogy a gazdi jó gazdi, és a kutya okos, akkor az már "valami". DE, egy ruhabemutató, könyörgöm...
Bocsi,de TI estek neki a kérdezőnek??:O
Ő leírta értelmes ember módjára amit gondol,szerintem semmi-de semmi olyat nem írt vagy említett ami bárkinek is sértő lenne.
Szóval te/ti tartotok kis előadást a kérdezőnek,inkább gondolkozzatok el,hogy kinek is lehet igaza (?)!!
Még,hogy nem munkakutya??
Szerinted attól,hogy fésülni kell egy kutyát attól nem lehet munkakutya?
Végül is ma már nem munkakutyának számít,mert a sok nyomorék ember miatt kisruhába kell flangálniuk +20 fokokban meg cipőt kell ráádni.
Nem régen nem kellett fésülgetni,sőt télen is ugyan úgy lementek a csatornába,gödrökbe meg bárhova anélkül,de kár is a múltról beszélni,mert már rég elmúltak ezek az idők.
És szerintem is egy találkozónak a túrázásról és a tapasztalatok megosztásáról kéne szólnia,de főképp arról,hogy a kutya és a gazda együtt legyen és barátokat szerezzen.
Kérdező,én egyet értek veled és ne hallgass a sok okostojásra.
Amúgy tényleg nagyon köszönjük az első válaszolónak,hogy megosztotta velünk ezt a roppant mód fantáziát felizgató hírdetést,örök hálám a tiéd.
Most így mindenkinek jó lett??
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!