Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Francia...

Mi a véleményetek a Francia Bulldogról?

Figyelt kérdés
öszintén :). szerintem nagyon édes
2010. aug. 18. 10:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
+ mint
2010. aug. 18. 11:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Miért ne élhetnének aktív életet??Nyilván nem vizslák, akik pörögnek 24 órában (de szerintem inkább az a nem normális). Csak mondom, hogy egy kutyát sem szabad kivinni déli napsütésben sétáltatni, nem csak a bulldogokat. UGyanúgy hőgutát kaphatnak. A bulldogok iszonyat játékos kutyák, persze nagyon szeretnek henyélni, pihengetni. Nagyon jó választás.
2010. aug. 18. 11:31
 13/23 anonim ***** válasza:

Egy jó kennelből származó jól tartott, jól nevelt, nem elhízlalt bulldog igenis tud teljes kutya éltet élni. Akár angol, akár francia.

Tessék egy francia, agility versenyen: http://www.youtube.com/watch?v=X-aDw9eUZrw

Itt meg egy angol: http://www.youtube.com/watch?v=RSDDVGRyCIA

2010. aug. 18. 11:34
 14/23 anonim ***** válasza:

Ezek a videók nagyon viccesek:D

Kb. olyan, mintha Hulk Hogan indulna futóversenyen.

Viszont ez a fajta testes, akkor is ha nincs elhízva. És szerintem ennyi futás és ugrálás nagyon megviseli az izületeiket és a gerincüket.

2010. aug. 18. 11:47
 15/23 A kérdező kommentje:
most nem jut az eszembe semmi, csak az hogy köszi a válaszaitokat, és lehet, hogy még kérdezni fogok ilyeneket:D és mindent köszzi ?D
2010. aug. 18. 11:51
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha edzésben vannak, akkor nem, de persze, ha hirtelen erőltetnéd, akkor megviselné. Pont, hogy mivel testes, marha jó, hogy a jó izmoltság leveszi a terhelést az izületekről. Persze azért oda kell rájuk figyleni. Az enyém filigrán és csupa izom.
2010. aug. 18. 11:52
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem csúnyák, nem bírok semmilyen természetellenes kinézetű kutyát, sem pedig a közepesnél kisebbeket, de amúgy semmi bajom vele csak nekem sosem kéne.
2010. aug. 18. 14:10
 18/23 anonim ***** válasza:
szerintem cukorfalat és egyáltalán nem csúnya
2010. aug. 18. 14:16
 19/23 anonim ***** válasza:
aranyosan röfögnek, olyanok mint a kisdisznók, de nem kéne mert egy agyontenyésztett sz.r...az ilyen nekem már nem kutya...hanem egy ember által csinált valami...nem tud szülni,meg ienek...
2010. aug. 18. 14:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem imádnivalóak, hogy tudnak nézni...
2010. aug. 18. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!