Mit tudtok az angon és a francia bulldogról?
lécci írjátok le saját tapasztalatotokat ne másét!
és kb mennyibe kerül egy kölyök?
szerintetek melyik a jobb angol vagy francia?melyik a kisebb?
Angol bulldogból egy olyan kölyök aki nagy eséllyel jó genetikával rendelkezik, és nem kell félévente műteni valamivel, az 150 körül mozog. A Francia kisebb is, és olcsóbb is kicsivel.
Nagyon sok öröklött betegségük van, ezért a bulldog azok közé a fajták közé tartozik, amit tuti, hogy nem érdemes szaporítótól törzskönyv nélkül megvenni, sőt a tenyésztőket is alaposan ki kell kérdezni.
A francia kissebb,nekem az van.Az enyém folyton pörög,rengeteget lehet vele játszani,állandóan követ mindenhova,és iszonyú hangosan horkol.... :)
25/N
Eléggé el van fuserálva genetikailag ez a két fajta.
Én biztos nem vennék.
Francia bulldog
Lakásban tartható: igen
Kertben tartható: nem ajánlott
Házőrző: nem, viszont jó jelző
Más állatokkal való viszony: általában jó, elfogadja őket
Más kutyákkal való viszony: kanok erősen dominánsak
Szőrgondozás: nem igényel különösebb gondozást, kivéve a redők tisztítása
Ugatós: általában csendes
Mozgásigény: közepes, de szeret lustálkodni
Gyerektűrés: jó / semleges
Kezdő kutyásnak: a fajta előzetes megismerése után ajánlott
Speciális tulajdonságok, egyéb tudnivalók: kifejezetten családi kutya, könnyen képezhető, ellenben makacs.Viszonylag sok olyan betegségben szenvedhetnek, amik az életminőségüket ronthatják, ezért nagyon körültekintően kell kiválasztani, hogy honnan vásárolunk kölyköt! Ne felejtsük el, ő BULLDOG! Nem bírja a meleget, a nagy fizikai megterhelést, a hideget, nem fedez és nem fial természetes úton. (= Mesterséges megtermékenyítés és császármetszés)
Angol bulldog
Lakásban tartható: lakás igen, bár horkol és gyakran ''ereget''
Kertben tartható: imád kint lenni, de nem való kint tartásra
Házőrző: nem
Más állatokkal való viszony: szoktatás kérdése
Más kutyákkal való viszony: szoktatás kérdése
Szőrgondozás: alkamankénti fürdetés
Ugatós: nem
Mozgásigény: mozgás kell neki, de nem pont agility...
Gyerektűrés: nem kifejezetten
Kezdő kutyásnak: nem ajánlott
Speciális tulajdonságok, egyéb tudnivalók: Nagyon rövid orra van, ezért a légzése elég hangos... Nagy melegben különösen figyelni kell rá, mert hőgutát kaphat
No ezt a kettőt kérdezted! Én egyiket sem vennék sok a mecera velük!
A válasz megírásának időpontja: ma 12:18 vagyok.
Nyugodtan pontozzatok le, de a tények önmagukért beszélnek. Sajnálom, ha egyeseknek fáj az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!