Szálkás szőrű foxi kutyus szőrét lehet trimmelni v csak nyírni fazonra?
Figyelt kérdés
Másfél éves a kis foxikánk és még nem volt kutya kozmetikusnál, szeretnénk, ha szép rendezett lenne, ráadásul hullik is a szőre - gondolom váltja!
Akinek ilyen v. hasonló foxija van, érdekelne, hogy ki hogyan ápolja a szőrét? Előtte drótos volt, őt mindig trimmelték és gyönyörű volt!!!
2021. márc. 3. 19:04
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet trimmelni, a nyírás tönkretenné, de úgy tudom, hogy a foxiknál van a drótszőrű és a simaszőrű, szálkás nincs, a drótosnak vannak különböző változatai, de azt nem vezetik külön.
2/5 anonim válasza:
Ha nem folyton növő bundája van, akkor nem kell nyírni, csak időnként átkefélni nekivaló fésűvel.
3/5 anonim válasza:
Ja amúgy nekem drótos foxi- mudi mixem van,
4/5 A kérdező kommentje:
Ami lemaradt, hogy a mi kis foxikánk drót szőrű és sima szőrű kutyus keveréke! Előtte drótosunk volt, őt mindig trimmeltettük. Meghalt, másfél éve!!!/Nagyon-nagyon hiányzik/!
2021. márc. 6. 11:29
5/5 anonim válasza:
Én tavaly trimmeltem, idén már nyírtam is. Kb 3 hete, de már nagyon megnőtt neki megint. Nekem nem baj, ha nem lesz szép, amikor visszanő, csak funkcionáljon majd jól.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!