Miért hányt a kutyám?
Reggel 7óra után kapott szokásosan kutyatápot majd olyan 11óra fele megölt két patkányt amit a csapdával elkaptam.
Az egyik patkány megkaphatta a száját mert vérzett. Ezek után a szokásos sétánal nem csinált semmit csak legelt. De nagyon sokat.
Ekkor gyorsan hazavittem de a kertben is csak legelt.
Utána pedig hányt egy jó nagyot. Megnéztem és csak a kutyakaját hányta ki. De ahogy néztem a legtőbb megsem volt rágva csak egyben lenyelte.
De még mindig csak legelészik.
Szerintetek mi lehet a gond? Láttam már legelni de ilyen sokat még nem.
előfordult nálam is néha, szoktak hányni, de nem lett különösebb bajuk soha. nem tudom mi okozza, de nem komoly. ha gondolod figyeld hátha más baja is van, de szerintem nem lesz semmi gond
(nem vagyok profi ez csak az én tapasztalatom)
Lehet hogy ég a gyomra, a miénk is szokott füvet enni amikor ég neki, utána szépen kihányja, így tisztul.
Igyekszünk tenni ellene már most egy jó ideje nem is történt ilyen :)
Igen, de ez lehetett az oka a hanyasnak.
Remeljuk csak ennyi volt :)
A patkányokat sosem eszi meg csak az egereket de azt csak akkor hogyha ő maga öli meg.
Azóta már semmi baja úgy hogy én reagáltam túl nagyon.
Köszi a válaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!