Ásás ellen hogy védekeztek?
Van egy 6 hónapos magyar vizslám, naponta 1-2 órát, és akkor előszeretettel kertészkedik. Egy 40 cm mély lyukat ás ugyanazon a helyen a gyep közepén... Benti kutya, de most hogy szép az idő szeret kint lenni, mi lenne a megoldás?, ha a télikertbe zárom akkor azt szedi szét.
Rendesen le van mozgatja minden nap, de ez az a szakasz amikor nem bír magával, ha otthon van valaki akkor nem ás.
Az enyém 7. éves,havi 1 m3 földet mozgat meg.
Szóval nem tudom.
Dettó, hét éves lesz a kutyám, és ha a kertben egyedül hagyom akár csak fél órára, egy k.rvanagy gödör fogad. Megszidtam már érte, tudja, hogy rosszat csinál, mert ha már csak a gödör felé közelítek, sunnyog. Akkor sosem csinálja, ha ott vagyok. Gondoltam rá, hogy egyszerűen nem engedem ki a kertbe, de imád kukkolni a kerítésen át, mint valami öregasszony. Más megoldásra egyelőre nem jöttem rá.
Egyébként valaki ajánlotta nekem anno, hogy locsoljam fel ott, ahol ásni szokott, mert hogy a sárba nem fog kaparni...aha... De. De legalább kész élmény volt utána a lábtörlés meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!