Nem lehetne betiltani a kutyatartást meghatározott marmagasság felett és indokolt kivételekkel lakásban?
Arra gondoltál-e már, hogy talántán neked kéne a panelből vissza kiköltözni, nem azon embereknek, akik panellakó szomszéd létükre kutyát merészelnek tartani?
Képzeld el, panelban betiltanák pl. az összes 3 év alatti gyermeket, csecsemőt, mert azok meg sírnak!
Vagy a lakótelepek házai között előforduló óvikat, sulikat is megszüntetnék,
elvégre nagyobb gyerekek is hangosak, amikor kiengedik őket az udvarra játszani?
Hallanád a gondnokunkat, amikor az nekiáll ugatni a lakókkal: zeng tőle a lépcsőház, mégsem tiltottuk még be őt.
hidd el, neked addig nem simulnak ki a fölborzolódott idegeid, míg a kutya
(Canis lupus familiaris) egyetlen élő példánya is létezik a Föld nevű bolygón,
ez innen is pengeélesen látható.
Lásd be, életed tévedése volt faluról panelba menned, szerintem még a "panelkutyák" is osszák ezt a véleményemet! Ha jól értettem, faluhelyt nem zaklat fel téged ennyire az ugatás, és a panellakók is jól járnának. Nem opció a visszaköltözés?
"Képzeld el, panelban betiltanák pl. az összes 3 év alatti gyermeket, csecsemőt, mert azok meg sírnak!"
A gyerek, csecsemő = ember.
A gazda = ember.
A panelbe emberek laknak.
Komolyan szerinte egy csecsemő és egy kutya ugyanaz?
"A panelbe emberek laknak."
Hibás. A "panelbe" emberek ÉS állatok laknak.
Nyolc spániel egy lakásban, az is normális? Vagy két nagyobb terrier, mint nálunk?
Na jól van, én nem etetlek tovább.
Ennyire ostoba ember márpedig nem létezhet, te csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!