Kutya nyomkövető?
Jaj ez de szuper. Meg tudod mondani esetleg melyik tipust érdemes? (gondolom abból is van jobb és rosszabb) Köszi.
Még a kérdéshez előljáróban annyit, hogy a kutya alapjáraton behívható, szinte 100%-osan, az esetleg 85%-ban pórázon sétálunk, az erdőben szoktam néha elengedni, de ott is folyamatosan rajta van a szemem, sokszor behívom hogy tudja ott is figyelnie kell rám, de én úgy vagyok vele hogy sajnos az ördög nem alszik. Bármitől megijedhet, történhet bármi rajtam kívül álló ok, amitől megindulhat és én nem akarok folytonos szorongásban élni. Gyakran járunk a vidéki nyaralóba is, ahol nincs kerítés (vagy nagyon hiányos), és ugyan sokat van velünk a házban, de természetesen akkor megy ki amikor szeretne és ez a GPS az én megnyugtatásomra is jó lenne.
Csak átfüztem a nyakörvén és összecsatoltam az óraszíjat. Mint egy kis karika,ugy lóg a nyakörvén. Nem baj, ha lifeg, nem zavarja.
10 hektár erdőnk van, szabadon bóklászhat (be van keritve) de azért szeretem tudni, hol van éppen. Van, hogy nem is hallja, ha behívom, mert messze van.
kedves előző válaszoló..... pont ezért írtam le a részleteket, a hozzád hasonló kommentelők miatt :/ de úgy látszik felesleges tépem a számat :D de bemásolom neked még egyszer:
"Még a kérdéshez előljáróban annyit, hogy a kutya alapjáraton behívható, szinte 100%-osan, az esetleg 85%-ban pórázon sétálunk, az erdőben szoktam néha elengedni, de ott is folyamatosan rajta van a szemem, sokszor behívom hogy tudja ott is figyelnie kell rám, de én úgy vagyok vele hogy sajnos az ördög nem alszik. Bármitől megijedhet, történhet bármi rajtam kívül álló ok, amitől megindulhat és én nem akarok folytonos szorongásban élni. Gyakran járunk a vidéki nyaralóba is, ahol nincs kerítés (vagy nagyon hiányos), és ugyan sokat van velünk a házban, de természetesen akkor megy ki amikor szeretne és ez a GPS az én megnyugtatásomra is jó lenne."
És biztosíthatlak hogy nem én vagyok egyetlen a 3 millió kutyatartóból aki póráz nélkül sétáltatja a kutyáját...
De köszönöm a kommentedet, ennyit nem ért ;) ;) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!