BARF? Ez nem túl sok?
3 éves 30kg labink van. Ugye neki az adagja 600g lenne. Tudom hogy nyers de ez nem túl sok? Illetve fogyasztani is szeretnénk mert van 1-2 kg felesleg. Szerintetek érdemes lenne kevesebb napi adaggal kezdeni? Még nem most szeretnénk mert anyagilag nem biztos hogy elég lenne de 1-2 hónap múlva bele tudnánk már vágni.
Tehát szerintetek érdemesebb lenne 400-500g-mal kezdeni ha fogyasztani is szeretnénk?
Ha kan akkor 26-31 kg között kellene lennie
Ha szuka 25-30 kg között kellene lennie
Szerintem annyira durván nincs elhízva, én olyan kb 28 kg-ra vinném le ami kb 560g ha két százalékkal számolsz. Viszonyításként az én 12kg kutyám eszik 400g-ot ami a 13kg kicsivel több mint 3%-a (nálunk az a célsúly, illetve ennyivel tartja a súlyát)
28kg 2%-át ajánlanám én is, azaz 560g
Ne ijedj meg, ha durván lefogy, amint bejönnek az erősebb húsok, izmosodni kezd és gyönyörű teste lesz.
Persze ahhoz mozognia is kell. Mennyit sétáltatod? Labda? Más kutyákkal szaladgálás? És mi a neve? 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!