MIKOR lesz már végre házam, hogy tarthassak kutyát?
Én Budán lakom külkerületben, de ha be akarok jutni valamiért Pestre, akkor tömegközlekedéssel alsó hangon 2 órával kell számolni. Autóval csúcsidőben lehet több is.
Semmivel nem rosszabb falun lakni, mint itt. Sőt, a kollégáim többsége hamarabb beért vonattal sokkal messzebbről. :D
Mi is beszéltük, hogy pár éven belül leköltözünk, nem vagyok egy városi ember, nem éri meg itt maradni...
De pl faluban drágább a fűtés, meg nagyobb eséllyel pakolják ki a házat a cigányok. És akkor még autót is kell tartani, akár többet is, ha nem tudtok egy autóval menni. Persze ha otthoni munkátok van akkor tök jó, de velem már volt olyan, h reggel arra keltem, h ónos eső volt, jégpályák voltak az utak, és akkor lehet menni dolgozni. Mondjuk én nem mentem, annyira nem volt azért jó a munka h ilyeneket csináljak miatta, persze nem rúgtak ki, csak mondom, h télen elég szívás autózni. Meg úgy általában a magyar faluk iszonyatosan gázak. Persze a Balatonnál, meg a Dunakanyarban, meg ilyen helyeken biztos jó, de ugye az már akkor drágább megint mint a városban.
Lehet h jó üzletnek tűnik 10 millióért házat venni, csak ha elmész egy hétre, akkor aggódhatsz azon, hogy vajon kipakolták e már a lakást...
22! Nem valami isten háta mögötti zsákfalura gondoltam, vannak szerencsére normális helyek. Ma meg már alap a kamera és riasztó mindenhova.
Az ismerősöm pl Monor közelében vett házat, nincs cigány a környéken.
Plusz sajnos ma már nem jelent semmit, hogy falu vagy gazdag környék, engem tavaly a házunk előtt raboltak ki (Budapest egyik jó kerülete) és azóta is "keresik" az elkövetőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!