1. Hogy vegyem rá anyáékat hogy tarthassak kutyát? 2. Mindent a csivavákról? (mert azt kapnák apától)
Van pénzed jó minőségű tápra, oltásokra, orvosi kezelésre (szaporított kutyáknál elég gyakran jártok myjd orvoshoz), kutyasulira? Vagy ezeket fizessék ők?
Van időd napi több órán át tanítani, fárasztani, sétálni vele, szobatisztaságra szoktatni (kicsi a hólyagja, gyakran kell kijárni vele, főleg az elején)?
Ha ezeket vállalod, akkor mondd el a szüleidnek is.
1. A kutyust csak 8 hetesen tudod elhozni
2. Egy kutya 100.000Ft. És a vétel ár a legolcsóbb
köszönöm mindenkinek időm van rá és pénz is
a 6 hetet azért írtam mert csak január végén a szülinapomkor kapnám meg és születésük után 1-2 héttel mehetnék választani
a szülökkel az a baj hogy anya könnyebben befolyásolható mint a férje ráadásul nem vagyok a kedvence
anya és apa is megvenné ami kell a kutyának csak a nevelőapám nem és mivel vele vagyok ős dirigál :(
a kutya pedig egy olyan helyről lenne ahonnan Mo.n belül és még néha külföldre is vittek kutyát
aki ezt az egészet vezeti annak apa rengeteget segít sőt az a nő/nénit születése óta ismeri ha nem tudok valamit természetesen segítene leginkább a nevelőapám a legnagyobb baj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!