Kölyök tacskó, nehezen szokik és retteg. Mi lehet a baja, vagy csak várni kell vele?
Szia!
Én esetleg még annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy elkézelhető, hogy fájdalmai vannak. Nem feltétlen kell kívülről látszania ennek, lehet egy belső elváltozás is. Ahogy írod, hogy egyik pillanatban jólesik neki a simogatás, utána meg kap a kezetek felé, lehet, hogy olyan helyen fájdalmat érez.
A rettegés természetes egy kiskutyánál, mikor új helyre kerül,de a morgás és a kapkodás nem!
remélem hamar megjavul a helyzet! Kitartás!
Üdv
Szia!
Én mindenképpen elvinném egy állatorvoshoz és kérnék teljes körű kivizsgálást, labor, röntgen, esetleg ct, stb. Nekem gyanús, hogy mért adták ingyen. Lehet, hogy van valami öröklött betegsége amiről ők már tudtak és gyorsan tovább adták a kutyust hogy ne nekik legyen belőle bajuk. :S Vagy ahogy már előttem is írták szegény ideggyenge... Nekem is volt egy ilyen kutyám, ő tényleg tenyésztőtől volt, törzskönyve is volt, nem is ingyen adta mégis ideggyenge volt... Van ilyen néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!