Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire f@$$@g 8 éves kutyát...

Mennyire f@$$@g 8 éves kutyát "kivonni a forgalomból", mert helyette jött egy fiatalabb?

Figyelt kérdés

Mind2 németjuhász.

Mind2vel engedelmes, nyomkövetés, őrző védő tréningek.

Az első kutya nem otthon van, hanem heti szinten járnak hozzá kb 10 órára, de így is okos kutya, minden vizsgát tökéletesen teljesít.

Amint lehetőség nyílik saját otthonába is németjuhászt vinni, csak vele törődik.

Az elsőhöz havi 1* megy egy kisebb túrára és viszlát.

Csak én érzem, hogy ez f@$$@g?!

2021. febr. 19. 18:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%
Neked valami csontvelőbetegséged van, hogy nem tudod leírni a Fasság szót?
2021. febr. 19. 21:00
 22/25 A kérdező kommentje:

Hát akkor csak szerintem f@$$@g.

Jah, a havi 1* 10km-es túra tök jó lenne, ha előtte nem heti 1* 30km lett volna + kutyasuli és egész napos foglalkozás, tréning.

Egész addig a napig, míg meg nem lett az új kutya. Mégha fokozatosan "nyugdíjazza" esetleg.

Azért írtam, hogy lecserélésnek érzi, mert látszik a kutyán, hogy megviselte.

2021. febr. 19. 23:34
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

Szeretett volna egy kutyát, akit akár napi szinten képezhez, nem csak hétvégén és nem nyúl bele senki más (pl a gazdája, a nagyi gondolom nem tartatott be semmilyen szabályt és talán a korosztályra jellemzően etetett vele mindent stb).

Szerintem ez teljesen érthető.

Időközben rájött, hogy a régi kutya nem fér sajnos bele, de annak az ellátása igenis a gazdája feladata lenne. Ha ennyire zavar, a többi hétvégén vidd el te sétálni.

2021. febr. 20. 04:45
 24/25 anonim ***** válasza:
35%
Heti 30 km? Még sosem volt barátnője a srácnak, ugye? Figyeld meg, ha lesz, akkor a saját kutyàja is valamelyest hàttérbe szorul, ha pedig gyereke is lesz, akkor mégjobban.
2021. febr. 20. 07:56
 25/25 anonim ***** válasza:
#24 Neked mi bajod? :D ha nem egy hülye picsát fog ki, akkor még túratársa is lett volna, nem értem miért üti a kettő egymást. Mi a párommal a második randinkon a kutyámat ségáltattuk, azóta is sétáltatjuk együtt, pedig a szüleimnél maradt. Most lesz saját kutyánk.
2021. febr. 20. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!