Mennyire f@$$@g 8 éves kutyát "kivonni a forgalomból", mert helyette jött egy fiatalabb?
Figyelt kérdés
Mind2 németjuhász.
Mind2vel engedelmes, nyomkövetés, őrző védő tréningek.
Az első kutya nem otthon van, hanem heti szinten járnak hozzá kb 10 órára, de így is okos kutya, minden vizsgát tökéletesen teljesít.
Amint lehetőség nyílik saját otthonába is németjuhászt vinni, csak vele törődik.
Az elsőhöz havi 1* megy egy kisebb túrára és viszlát.
Csak én érzem, hogy ez f@$$@g?!
2021. febr. 19. 18:09
11/25 anonim válasza:
Nem túl nyerő dolog, de annyira nem vészes. Nem az ő kutyája, hiába kötődik hozzá a kutya.. mintha menne menhelyre kutyázni, aztán lenne sajátja és azzal töltene több időt, ez is így van rendjén.. Nem szép, de ez van. Mellesleg 10kmes túra havonta klassz. Jobb lenne gyakrabban kevesebbet, dehát ez van. Szuper, hogy nem hagyta magára teljesen az első kutyát.
12/25 anonim válasza:
8 éves kutya már nyugdíjas éveit kezdi, teljesen logikus, hogy az új kutyájával foglalkozik többet. Én semmi kivetnivalót nem látok benne. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor ne lépj be a megmondóemberek táborába, mert kutyásként heti szinten találkozni ilyennel és elmondom, hogy senkit nem érdekel a puffogásuk.
13/25 anonim válasza:
Gondolom, a régi a mama kutyája.
Én nem tudom, miért is kéne (még mindig) a más kutyájával foglalkozni, ha van saját. Foglalkozzon vele a gazdája.
14/25 anonim válasza:
Ha nem az ő kutyája, miért nem a hivatalos gazdi foglakozik vele?
15/25 anonim válasza:
Amúgy le híd által. 38 szàzalékos tartani.meg az öreg kutyàjàt. Vészes.
16/25 PetheD válasza:
Érthető, hogy most már a saját kutyájával foglalkozik, de nem szabadna elhanyagolni a régit, amellyel sokat foglalkozott, és a kutya is kötődik hozzá.
17/25 anonim válasza:
Nem éli meg úgy a kutya,hogy lecserélték. Ez a te emberi érzelmed.
A kutya nagyon örül a további foglalkozásnak.
18/25 anonim válasza:
De, a kutyák is érzik ha lecserélik őket. Mondjuk ha marad az eddigi foglakozás mértéke, nem lesz gond.Amúgy miért ne lehetne az illetőnek saját kutyája, csak mert foglalkozik a máséval is?
19/25 anonim válasza:
20/25 anonim válasza:
Egyébként a 15-ösnek igaza van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!