Platinum, Purizon vagy Wolf of Wilderness?
Melyik a jobb?
Platinum:
Nagyon szimpatikus az összetétele, ezt 100% használni fogjuk jutalomfalatként. Sokan azt írták hogy lágyabb lett a kutya széklete tőle, de olvastam ha valami keményet (pl Csont) is eszik akkor nem. Jelenleg is használjuk de most még csak próbacsomagjaink vannak.
Tehát Platinum az 100% hogy lesz ha nem is rendes kajaként hanem csak jutalomfalatnak tanításhoz.
Ár:19.990 10kg
Link:
Purizon:
Összetételek alapján ez is szimpatikus bár kicsit fura hogy ennyi hússal (70% sőt van amelyik 80%) ilyen olcsó. Illetve képek alapján kicsit furák a tápszemek. Lapos ami engem egy nagyon gyenge tápra emlékeztet.
Ezt rendes kajának használnánk.
Ár:16.990 12kg
Link:
Megosztás: #zooplus [link]
Wolf of Wilderness:
Ezt a tápot már próbáltuk, a kutyánkkal nagyon ízlett kb. 20mp alatt megette.
Egyetlen rossz tapasztalatunk hogy itt “csak” 40% hús van.
Ár:17.990 12kg
Link:
Megosztás: #zooplus [link]
A Platinum a legjobb ezt én is tudom de azért kiváncsi hogy a többiről mit gondoltok.
Pro és Kontra is jöhet mindről.
A Purizonnak elolvastam az összetételét, az a 80% az nem színhús, valószínűleg a nagy része inkább az az "állati összetevő" ami nem túl bizalomgerjesztő, kb. aljahús (vágóhídi maradék stb...).
A felsoroltak közül a Wolf of Wilderness a legjobb.
Ezeken kívül más táp egyébként nem jöhet szóba?
Én a Wolf of wilderness-el etetek, nálam bevált. Allergiás a kutya, ezért a szárnyasmentes tápot rendelem. Szép a szőre, jó súlyban van, nem carik annyit mint egy elefánt. Energikus is, ami azért fontos mert sportolok vele.
Szóval én csak ajánlani tudom a tápot, ez az első amitől nem gyullad be a füle és nem rágja magát.
A körülményeket nem tudtam, nem írtad, nyilván így azért más.
Ez esetben szerintem a Wolf of Wilderness a legjobb a kettő közül.
Illetve, amit még én adtam a kutyáknak, és hasonló árkategóriában van, az a Taste of The Wild, külföldi értékeléseket is néztem és ár/érték arányban nagyon jó!
Ízenként változik az ár
Akkor azt hiszen eldőlt. Köszönöm a segítséget így most megkönnyítettétek a dolgom. A fő eledele a:
WOLF OF WILDERNESS
lesz. A Platinumot pedig jutalomfalatként fogjuk használni. Mindenkinek a segítségét köszönöm!
Egyébként még írhattok Prot és Kontrát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!