Bp.-i Lehet úti állatkórházról vélemények?
Reges-regen jo hely volt (szakmailag valoszinu most is ugyesek) ... de valahogy elszalltak az arak. Atellenben viszont a Gömb utcanal levo dokirol jokat hallottam (ott van a kozelben).
Lehel uti allatkorhaznal az uzlet/bolt/shop resze a jo, hogy mindig nyitva van es altalaban mindent lehet kapni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából csak nagyon vészhelyzet esetén mennénk oda. A cicámnak vérzett a tüdeje, ami a szívére is káros hatása lett. Az állatorvosi egyetem klinikájára járunk eredetileg, csak azt mondták, hogy a vészhelyzet van éjjel, akkor a Lehel útiba tudjuk vinni.
Mi nyáron szemsérüléssel voltunk ott a kutyával (belement a szemébe a toklász). Sokat kellett várni, és tényleg rohadt drága (főleg este 8 után), de velünk nagyon kedvesek voltak. A kiskutyám 5 hónapos volt, nagyon aggódtunk érte és elég nagy felületen sérült a szaruhártyája. 5 féle szempcseppet kaptunk, 6 napig éjjel-nappal óránként kellett csepegtetni a szemébe, két naponta kellett kontrollra járnunk. A doktornő (nem emlékszem a nevére, de elég fiatal volt) nagyon segítőkész volt, mikor betelefonáltam valami miatt, éppen nem volt elérhető, de egy órával később a saját mobiljáról hívott vissza és mondta, hogy ha bármi van azon hívhatom nyugodtan.
Szóval nekünk összességében jó tapasztalataink vannak, a kórház pedig szuper felszerelt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!