Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet spórolni a kutya...

Hogy lehet spórolni a kutya etetésén, hogy az még elfogadható legyen? hol van a millió kérdés régről, amit elolvashatok?

Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 14:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

te melyik vagy?

2021. febr. 13. 16:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Minél minőségibb a kaja annál kevesebb kell belőle ergó míg lehet egy rossz minőségből 20 kg fogy havonta, egy jó minőségből lehet 12-15 kg.

Nyilván egy nagytestű etetése költségesebb. Pl kolléganőmnek annyira bevált egy táp,hogy 15 kg táp 2 hónapra elég két közepes testűnek,annyira jól hasznosítják,baromi kevés kell és teljesen jó kondiban vannak. Bár tény ő havonta egyszer főz nekik és 3-4 napig főttet kapnak táppal,akkor kevesebb a táp nyilván.

Mennyid van havonta a kutya étkezésére???Mekkora a kutyád?

Régen mikor meg voltunk szorulva akkor volt egy év,hogy aldi romeo tápot kaptak,meg főztünk farhátat. Nem az volt a kutyáink legjobb éve táplálás szempontjából,de utána ahogy helyre álltunk vissza álltunk minőségi kajára.

2021. febr. 13. 18:01
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

Az en kutyam kizabal a vagyonombol ... napi 1,5 kilo szin hus ... plusz egy kis vitaminnak valo zoldseg ... de mivel nem kell tartanom asszonyt es gyereket, mert nekem csak a kutya van ... es mivel kedvtelesbol tartom ... ezert tetszik vagy nem tetszik, sokba kerul :)

Pedig ha belegondolok ... napi szinten 7-8x tobbet eszik a kutya mint en :D

Meg szerencse neki, hogy az en kutyam! :)))

2021. febr. 13. 18:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
2 ev alatt 20 kilonal is tobbet fogytam ... amiota kutyat tartok. Inkabb magamtol vonom el a falatot, de a kutya semmiben nem szenved hianyt. Ugy gondolom az en dontesem volt, hogy legyen kutya ... ugyhogy a kutya nem szenvedhet hianyt csak azert mert most eppen nekem nem tul jo. O nem tehet rola ezert mindent megteszek, hogy ne erezze meg, hogy most egy kicsit nehezebb az elet.
2021. febr. 13. 18:17
 15/18 A kérdező kommentje:

legalább egészséges vagy, biztos nem ártott meg a fogyás

mondjuk engem annyira azért nem zavarna, hogyha a kutyáim azt érzik, spórolok a falánkságukon :D

2021. febr. 13. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
14-es,sajnáljuk hogy elment az eszed...
2021. febr. 13. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:

A tápokban benne vannak az alap tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, de ami még megfizethető, abban nincs elég hús.

Így egy közepes táp + némi hús, szerintem a legjobb.

2021. febr. 13. 18:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is így adom, reggel csak kiöntöm a Fit Active szárazat, estére farhátat, zúzát, szívet kap leves szerűen megfőzve.
2021. febr. 13. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!