Hogy lehet spórolni a kutya etetésén, hogy az még elfogadható legyen? hol van a millió kérdés régről, amit elolvashatok?
te melyik vagy?
Minél minőségibb a kaja annál kevesebb kell belőle ergó míg lehet egy rossz minőségből 20 kg fogy havonta, egy jó minőségből lehet 12-15 kg.
Nyilván egy nagytestű etetése költségesebb. Pl kolléganőmnek annyira bevált egy táp,hogy 15 kg táp 2 hónapra elég két közepes testűnek,annyira jól hasznosítják,baromi kevés kell és teljesen jó kondiban vannak. Bár tény ő havonta egyszer főz nekik és 3-4 napig főttet kapnak táppal,akkor kevesebb a táp nyilván.
Mennyid van havonta a kutya étkezésére???Mekkora a kutyád?
Régen mikor meg voltunk szorulva akkor volt egy év,hogy aldi romeo tápot kaptak,meg főztünk farhátat. Nem az volt a kutyáink legjobb éve táplálás szempontjából,de utána ahogy helyre álltunk vissza álltunk minőségi kajára.
Az en kutyam kizabal a vagyonombol ... napi 1,5 kilo szin hus ... plusz egy kis vitaminnak valo zoldseg ... de mivel nem kell tartanom asszonyt es gyereket, mert nekem csak a kutya van ... es mivel kedvtelesbol tartom ... ezert tetszik vagy nem tetszik, sokba kerul :)
Pedig ha belegondolok ... napi szinten 7-8x tobbet eszik a kutya mint en :D
Meg szerencse neki, hogy az en kutyam! :)))
legalább egészséges vagy, biztos nem ártott meg a fogyás
mondjuk engem annyira azért nem zavarna, hogyha a kutyáim azt érzik, spórolok a falánkságukon :D
A tápokban benne vannak az alap tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, de ami még megfizethető, abban nincs elég hús.
Így egy közepes táp + némi hús, szerintem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!