Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak ha feljelentette...

Mit csináljak ha feljelentettek, hogy rosszul tartom a kutyám? (18 éves)

Figyelt kérdés
18 éves a kutyám, már alig lát, sánta, alig bír mozogni. Valaki meg feljelentett az önkormányzatnál hogy rosszul tartom a kutyát, embertelen körülmények között, meg verem is azért sánta? 25 éves lány vagyok, egy legyet nem merek lecsapni. Az önkormányzattól felhívtak hogy voltak kint de nem voltam otthon... Mi lesz most? Elvehetik a kutyámat tőlem? Megbírságolnak majd? chip van benne és be van oltva is.
2021. febr. 10. 11:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Semmit. Betelefonálsz és megmondod, hogy mikor vagy otthon, amikor ki tudnak menni. Megmutatod az oltási könyvét, hogy 18 éves rozoga kutyus, azért néz ki így.

Egyik ismerősömnek is 17 éves volt a nagytestű keveréke, őt is feljelentették, mert nagyon rozoga volt a kutya, kimentek megnézték és elnézést kértek a zavarásért.

2021. febr. 10. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha rosszul tartanád a kutyust, nem érte volna meg ezt a szép kort. Gratulálok neked is gazdi és a kutyusnak is szeretettel😌. Ne aggódj, nem fogják elvenni tőled, és biztos vagyok benne, hogy bírság sem lesz.Megnézik, megismerik a körülményeket, és ennyi szerintem...Teljesen nevetséges a feljelentő...
2021. febr. 10. 12:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Felhívtak. És? Miben maradtatok? Neked semmi teendőd nincs, az önkormányzat majd kijön, ha akar. Mégis mire bírságolnának meg? Egy bejelentésre? Szerinted ez így működik? 25 éves felnőttként nem kéne betojnod! Rosszul bánsz a kutyával? Nem. Miről beszélünk? Inkább azon elmélkedj, hogy ki az ellenséged.
2021. febr. 10. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

Semmi nem lesz, nyugi már.

Kérsz egy neked megfelelő időpontot, megmutatod nekik az állatot, a tartási körülményeket, aztán ennyi.

A hivatalnokok sem hülyék, látják, hogy vén csontról van szó, nem bántalmazott jószágról.

2021. febr. 11. 09:49
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Én még azt is el tudom képzelni, hogy valaki szórakozott veled. Az én telefonszámomat például biztosan nem tudja az önkormányzat, honnan tudná? Nem adtam meg nekik! Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy hívd fel őket, mért hívnád? Nincs velük dolgod.

Mellesleg anyukád/apukád/testvéred/barátod/barátnőd hol van a képben? Mért vadidegenektől vársz megnyugtatást ahelyett, hogy a legközelebbi szeretteiddel beszélnéd meg a problémádat?

2021. febr. 11. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!