Mit csináljak ha feljelentettek, hogy rosszul tartom a kutyám? (18 éves)
Semmit. Betelefonálsz és megmondod, hogy mikor vagy otthon, amikor ki tudnak menni. Megmutatod az oltási könyvét, hogy 18 éves rozoga kutyus, azért néz ki így.
Egyik ismerősömnek is 17 éves volt a nagytestű keveréke, őt is feljelentették, mert nagyon rozoga volt a kutya, kimentek megnézték és elnézést kértek a zavarásért.
Semmi nem lesz, nyugi már.
Kérsz egy neked megfelelő időpontot, megmutatod nekik az állatot, a tartási körülményeket, aztán ennyi.
A hivatalnokok sem hülyék, látják, hogy vén csontról van szó, nem bántalmazott jószágról.
Én még azt is el tudom képzelni, hogy valaki szórakozott veled. Az én telefonszámomat például biztosan nem tudja az önkormányzat, honnan tudná? Nem adtam meg nekik! Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy hívd fel őket, mért hívnád? Nincs velük dolgod.
Mellesleg anyukád/apukád/testvéred/barátod/barátnőd hol van a képben? Mért vadidegenektől vársz megnyugtatást ahelyett, hogy a legközelebbi szeretteiddel beszélnéd meg a problémádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!