Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya megevett egy fülhallgató...

Kutya megevett egy fülhallgatót (?)

Figyelt kérdés
Jó estét! Kutyám megtalálta a vezeték nélküli fülhallgatómat, és megette a hangszóró részét! Az aksi benne van, minden rendben csak a hangszórót ette meg. Lehet ettől bármi baja? Köszönöm előre is

2021. febr. 9. 18:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Nem.

Nalam evett mar fabutort,mubortaskat,gumioapucsot,labdat,masik egyeb taskakat.

Mergezo dolgokat ne hagyj elol: haztartasi szerek,varrotu,stb

2021. febr. 9. 18:51
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Mekkora kutya?

Nagy valoszinuseggel gond nelkul atmegy a belein mivel nem éles targy, figyeld a vegtermeket. Ha nem kakilja ki 2 napon belul, akkor erdemes allatorvoshoz vinni. Az enyem multkor egy egesz majkremes tasakot zabalt be, a fem zaroval egyutt, en is izgultam rendesen, de kijott.

2021. febr. 9. 18:55
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem annak kampec, a gyomorsav tuti hazavágja.
2021. febr. 9. 18:59
 4/18 A kérdező kommentje:
Mármint a kutyának kampec?
2021. febr. 9. 19:09
 5/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem, a fülhallgatónak.Attól függetlenül a kutya is kaphat egy bélcsavart esetleg eltömítheti de kicsi rá az esély, viszont ha rosszul van vagy nincs széklete vidd dokihoz.
2021. febr. 9. 19:13
 6/18 anonim ***** válasza:
56%
Minnél kissebb annál nagyobb veszélyben lehet.Nálunk evett már lufit is bár az már igazán veszélyes de kijött belőle.Figyeld és ha 1-2 napon belül nem kakilja ki állatorvoshoz fordulj.Egyébként ha hajlamos megenni dolgokat akkor elkerülés érdekében próbálj nem hagyni elől ilyen dolgokat.Főleg nem mérgezőket
2021. febr. 9. 19:14
 7/18 anonim ***** válasza:
56%

Nézd meg változik-e a viselkedése.

sajnos lehetnek problémái de nem nagy rá az esély.

Figyeld és ha van valami változás rosszul lét vidd dokihoz

2021. febr. 9. 19:16
 8/18 A kérdező kommentje:
8 kilós 10 hónapos havanese
2021. febr. 9. 19:22
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

Nekem egyszer a hőmérő ültéri egységét ette meg. Ideges coltam mert csak az egyik elem volt meg. De később megtaláltuk a másikat is. Bele harapott de rájött hogy nem finom.

A nyomtatott áramkört meg másnap kiszarta.

2021. febr. 9. 19:24
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó éjt mindenkinek!
2021. febr. 9. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!