A telefonommal van a baj?
Figyelt kérdés
Ha bedugom a fülhallgatót a telefonomba, nem működik, de próbáltam más készülékeken azon meg igen. Ha bedugom a telefonomba es mozgatom nagyon nehéz megtalálni azt a pontot hogy működjön. Már próbáltam azzal hogy újraindítom a telefonom de nem lettem előrébb. Kipucoltam a füles bedugót de azzal is semmi. Valami tippek hogy mit csináljak?Jack dugóm van.2021. febr. 7. 21:26
1/10 anonim válasza:
szerencsére a 4 pólusú jacket nem minden gyártó egyformán kötötte be
2/10 anonim válasza:
Kár, hogy ennek az ég világon semmi köze a tünetekhez. Hétfőn meg a kérdező elmegy egy szervizbe és kicserélteti a csatlkaozót.
3/10 A kérdező kommentje:
u.i:eddig működotta telefonomon is a füles
2021. febr. 7. 21:35
4/10 anonim válasza:
Ja, hogy ezt itt ki is kellene találnom?
Én kérek elnézést.
Akkor csak simán a fülesed hibásodott meg.
Vegyél újat.
5/10 anonim válasza:
"Ja, hogy ezt itt ki is kellene találnom?"
Nem kellett volna, csak értelmezni a kérdés leírását. Ugyanez vonatkozik a fülesre, annak ugyanis semmi baja.
7/10 anonim válasza:
Nyilván azért megy hibátlanul másik készülékkel. Gratulálok.
9/10 A kérdező kommentje:
Huawei p20 lite telefon
2021. febr. 8. 21:07
10/10 anonim válasza:
Esélyes az aljzathalál, javítani majdnem annyi, mint hardveraprózni egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!