Egyik bull type sem képes normálisan viselkedni?
Miért tépi a pórázt állandóan, meg ugat ficánkol mintha valami rohama lenne az összes bull típusú kutya? Nem hiszem el, hogy csak a mi környékünkön van ez, mindenhol ezt látom kb. Nekem is van kutyám de nem csinál ilyeneket,mondjuk ő nem bull típus, de egyszerűen nem értem hogy miért ilyen az összes olyan kutya, nálunk leginkább staffordokról beszélek.
De itt egy videó amit találtam, elvileg egy kiállítás, a nyertes kutyáknak nem kéne jól szocializáltnak lenni és normálisan viselkedni pórázon? Konkrétan 1:32 nél majdnem fejbeharapja a bírót!
Én készséggel belátom, hogy nem vagyok hozzáértő, de erről Cesar Millan Daddy nevű kutyusa jutott eszembe. Oké, nem kell elhinni mindent, amit a tévében lát az ember, de az a kutya olyan békés volt a felvételeken mindig, mint az álom.
Ez egy kiállítás..:
Nyilván egy ilyen típusú kutyánál viselkedési elvárás, HA parancsot kap rá.
Ezek simán csak neveletlenek, rémegyszerű koca kutyatartók kezében.
Egy FCI/AKC/MEOESZ, de még ezek alatt lévő verseny, mint az MKK esetén is az ilyenért azonnali kitiltás jár, elhajtanak a bús picsába konkrétan.
Ez valami extrém alja verseny.
Itthon se megy egyébként az emberek nagy részének a legegyszerűbb pórázon sétáltatás se, a kutyák nagy része rángat meg húz, mint a marha. Fingja sincs róla sokaknak hogyan kell kutyát tartani meg nevelni.
Azert huznak meg rangatnak az amstaffok,mert a gazdaik nem fogjak fel,h rendszeres sportot igenyel a kutya,ami nem labdazas vagy kertben /lakasban szaladgalas.
Az amstaff az USA-ban a rendorkutya,a bombakereso kutya,a kabszerkereso a hatarnal,reptereken, a halottkereso,a nyomkereso es a vakvezeto kutya. Hivatalos vizsgaztatott allomanyba vett munkakutyakent hasznaljak. Nagyon okos fajta,egy ertelmes gazda sok mindenre meg tudja tanitani!!
Caesar Milan Daddy nevu kutyaja is anstaff es segit rehsbilitslni az antiszoc kutyakat... De ugye Caesar amilan minden reggel fut/bicajozik/gorkorizik az osszes kutyaval!!!! Minden nap lemozgatja oket!!!!!
Minden kutya rangat meg izgaga,ha nincs rendszeresen lemozgatva!!!
Barmilyen kutya leharapja a biro fejet,aki nincs kiskoratol allandoan kiallutasokra cipelve es fogdoststva idegenekkel.
Ne akard bemocskolni a bull kutyakat. Ne altalanosits.
Az amstaff regen az arisztokratak kutyaja volt. Meltosagteljes,tanulekony,univerzalis munkakutya.
Sajnos sok amstaff turelmetlen,udvariatlan ,lusta gazdahoz kerul. A fajta megkoveteli a nyugodt ,udvarias banasmodot a gazdatol.
#2 Ismertem a sztorit, de olyan rég láttam már, olyan rég volt a Daddy, most annyira rossz, furcsa ürességet érzek, hiányzik.
Köszönöm, hogy felidézted😭♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!