Mit tegyek, hagyjam vagy mondjam?
Figyelt kérdés
Ez egy elég fura sztori... Akkor kezdődött, amikor egyszer sétaltattuk a kutyám és szembejött egy ugyanolyan fajta kutyával egy férfi... Nemrég eljött hozzánk (suliban voltam) és azt mondták a szüleim, hogy tenyészteni akarják. Én viszont nem szeretném. Szerintetek hagyjam vagy mondjam el... És ha inkább mondjam el, akkor hogy... (bocsi,de nem engedi kiírni a kérdőjelet.)2021. febr. 4. 17:10
11/22 A kérdező kommentje:
Nincs saját keresetem és nem vagyok még elég idős. Ha nem baj nem mondanám el mennyi vagyok.
2021. febr. 4. 20:38
12/22 anonim válasza:
Innentol kezdve valoszinuleg nem tehetsz semmit, ugyis leszarjak a velemenyed.
Nagyon sajnalom, hogy ennyire butak a szuleid, ez rettenetesen szomoru.
13/22 anonim válasza:
Kan kutyával valószínűleg egyszerűbbnek gondolják a szülők a pároztatást, nem ők viszik a vemhes kutyát ultrahangra, nem nekik kell ott lenniük az ellésnél, nem nekik kell a kiskutyákat 8 hetes korukig gondozni (már ha ezeket a szuka gazdája egyáltalán megteszi)...DE! Kan kutyával is ugyanúgy veszélyes lehet, kutyáknál is ugyanúgy vannak nemi betegségek, amit egy ismeretlen szukától simán elkaphat a pároztatás során. Ha más érv nem hat a szüleidnél legalább a saját kutyátok egészségét tartsák szem előtt, próbáld meg ezzel meggyőzni őket!
14/22 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, én ezt nagyon nem szeretném, mivel tudom mivel járhat! Ő a legjobb barátom már elég régóta és nem szeretném hogy akármi baja legyen.
2021. febr. 4. 21:30
15/22 A kérdező kommentje:
Mondtam, de azt mondta, hogy nem árt neki egy kis társaság... Hát egy kicsi nem, de ha már olyanról van szó... Illetve még azt is mondta, hogy ez egy tök normális ember... Csak kutyákat akar eladásra... De hogy ebben mit nem értenek...ez szerintem buktam...
2021. febr. 4. 22:11
16/22 anonim válasza:
Én nemtom, szerintem mutasd meg nekik a kérdést esetleg talán
17/22 A kérdező kommentje:
Mondtam, de azt mondják, hogy csak kiskutyát akar... Hiába mondom semmi...és holnap már hozza a kutyát. :c Remélem nem lesz semmi baja...De tényleg... Anyukám azt se tudja, mi annak az embernek a neve... Én se... De nem értem... Miért? :c
2021. febr. 5. 16:40
18/22 anonim válasza:
Mert gondolom a szüleid is kapnak érte némi pénzt, így nekik ez baromi jó üzlet. Ha a kutya beteg lesz és elpatkol, akkor vesznek másikat. Ilyen a felfogásuk.
19/22 A kérdező kommentje:
Én biztos soha nem bocsátanám meg nekik, ha úgymond miattuk történne ez meg... Ha akármi baja lesz a kutyámnak... Nem fog érdekelni... Tisztán a szemükbe mondom, hogy én szóltam... Remélem előbb rájönnek... De mit gondolhatnak az emberek?! Szerintem azt sem értik mi a különbség a tenyésztő és a szaporító között?
2021. febr. 5. 18:34
20/22 A kérdező kommentje:
Bocsi, az utolsó kijelentés.
2021. febr. 5. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!