Rottweiler vagy dobermann szeret jobban lakásban lenni? Mindenki a “megfelelő mozgást” mondja. Ok, de az mi és mennyi? (bővebben lent)
Egyedfuggo,h szetkspja-e a lakast. Pont a lustabb kutyank darabolja a butorzatot,ha tobb nap marad ki a mozgasabol. Az aktivabb nagyobb mozgasigenyu meg elvan,o inkabb az embefeket terrorizalja az utcan,ha nem mozgott eleget.
Mindenkepp ellenkezo nemut vegyel.
Ha az uj aktivabb lesz,lehet zavarni fogja az ujat es tanitanod kell neki,h hagxja pihenni.
Szerintem nem osszeegyeztetheto ketfele aktivitasu kutya.
lakás kutyákat is napi 3x legalább le kell vinni.
Én is ennyiszer vagyok lent velük.
Kölyök elég sok időt elvesz és kb alig vagy otthon,nem biztos,hogy most ez jó ötlet lenne.
A 10 óra kiesett idő kicsit sok a lakásban egy kutyának...
Én nem javasolnám feltétlen egyiket sem...
De ha választani kellene, csakis rottweiler.
Én 2 napja vettem Szalai Bélától 1 kölyköt. Rottweileres FB csoportokban megtalálod, van perpill neki még kutyája... Őrző védő célra tenyészti a rotikat, én nagyon meg vagyok a kutyussal elégedve, és gyönyörű az enyém is, a többi is.
Nekem roti van lakásban.
2*2 órát vagyunk kinti mi is, 10 órát vagyok távol.
Olyan, mint egy pszichopata: nyugodt, csendes, intelligens, kiröhögi a kis vakarcsokat, de ha arról van szó, ugrik, támad, nem ereszt.
Múltkor egy kis idegbeteg yorki a hátsó lábára csimpaszkodott, harapta, Hannibál meg csak rúgott egyet, mint a ló, a kis mocsok 4 métert repült 😂
#15 vagyok.
Nálunk egyáltalán nem rombol, ő egy csendes őrült.
Kiskorában sem csinált rosszat, az elejétől kezdve én irányítottam és mindig megmutattam neki, hogy mivel játszhat, mit rágcsálhat, hol lehet.
Kísérő kutya vizsgát letette, őrző-védő ösztön benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!