Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit rakjak a kutya befagyott...

Mit rakjak a kutya befagyott kajájára?

Figyelt kérdés
Rendes kutyakonzervet kap, és van néha, hogy sokat adok és bafagy. Arra gondoltam, hogy öntök rá forró folyadékot és összekavarom, hogy meg tudja azt is enni, és ne kelljen kidobni. Megfagy, szóval nyilván nem romlik meg, szerintem ez jó megoldás lenne. De mit rakjak rá, hogy meg is egye a kutya, finom legyen neki? Pörkölt lére gondoltam, de azt szerintem attól, hogy az emberek szeretik, a kutya nem fogja, meg szerintem túl fűszeres. Bármi ötlet?

2021. febr. 3. 12:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%
#20 Ez nem csak hogy undorító, még állatkínzás is. Pontosan nem tudom mióta, de már jó egy-pár éve tilos moslékkal etetni állatokat. Remélem, hogy azóta a rokonod megvilágosul.
2021. febr. 3. 16:06
 22/24 anonim ***** válasza:

#21 Rég volt már és már állatai sincsenek.

Amúgy tényleg van ilyen törvény?

2021. febr. 3. 16:09
 23/24 anonim ***** válasza:
78%

Túl sok kaját adsz neki egyszerre. Amit nem eszik meg egyből azt tedd el egy lezárt dobozban a hűtőbe és este add neki a maradékot. Egyébként száraztáp is kell neki, nem csak konzerv. A száraz a rendes kajája, a konzerv csak afféle ráadás, extra.

Mi mindig úgy etettünk, hogy a megfelelő mennyiségű táphoz (a táblázat ott van a kajás zacskón) kevertünk egy-két evőkanállal a konzervből. (A bontott konzerv a hűtőbe megy) Kisebb kutyának egy, nagyobbnak két evőkanál. Mindig tisztára volt nyalva a tál negyed órán belül. :)

2021. febr. 3. 18:07
 24/24 anonim ***** válasza:
41%

Adj neki reggel es este enni. Tehat a napi adagot ket reszre osztod.

Ha otthagyja a kajat a taljaban azt tedd felre, ne hagyd elotte. Ha nem ette meg az azt jelenti tele van. Ne felj nem fog ehezni!!!

Szoktasd ra erre a szisztemre, ne aggodj miatta. Ha esetleg nem eszi meg reggel az adagot es ehezne picit estig majd o magatol rajon, hogy jobb inkabb megenni mert estig ugyse kap. A szabalyokat neked kell diktalnod es igy hidd el a kutyus is Boldogabb.

:)

2021. febr. 10. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!