Hogyan lehet összeszoktatni egy szuka felnőtt kutyát, és egy újonnan hozzám került kölyökkutyát?
Egy hét múlva el lehet hozni a kölyökkutyust, de nem tudom, hogy hogyan fogja fogadni a felnőtt kutyusunk. Régebben már volt mellette egy öreg szuka kutyusunk, de az elpusztult és azóta nem volt mellette kutya a házban.
Szerintetek mit csináljak?
Kan vagy Szuka kutyus lesz? Szerintem jól fogja viselni de nem szabad többet babusgatni a kölyök kutyát mint a felnöttet (persze addig lehet mig nem irigy a szuka)Egyszerre simizd mind a kettöt. Amugy ha már találkozott vagy lakott kutyával akkor szerintem nem lehet gond.
Majd ird meg hogy hogyan fogadták egymást.Amugy meg a kutyák falkában érzik magukat jól.
Kan lesz a kiskutya és nem fogok okot adni féltékenységre az biztos, régen az öreg kutyussal rivalizáltak néha mivel az is szuka volt, de remélem nem lesz semmi gond.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!