Miért nem eszi a tápot a kutya?Elcsesztem?
Ezer éve váltottunk Platinum tápra, mert nem ette már a Zooplusos Wolf márkát. A platinum minden ízét imádta, egyből ette, de már azt se eszi... Elkezdtem neki konzervvel keverni, úgy megette, de sajna kicsit megy tőle a hasa, a kakija vége mindig fos, ugyhogy gondoltam akkor próba szerencse váltunk másik tápra, de nem eszi ha elé rakom egyből.... Mindig várok 5-10 percet aztán elveszem előle , hogy ne legyen előtte...
Miért válogat?
Mert nem éhes
Ha az lesz megeszi, ne aggodj
Erdekes,en mindig hust adok a kutyamnak es mindig orommel eszi...
Probald ki,h husokat adsz....
Nalunk a sokadik kombinacio utan az lett a vegeredmeny, hogy keverem a konzert tapot a szarazzal ... azota mindig megeszi a kajajat egybol.
- csak konzervtol puha volt a szeklet
- szaraztapot nem szerette magaban ropogtatni
Amiota vegyesen kapja, nincs gond a kajaval.
13-as leírta a kérdező, hogy konzervvel keverve megy a kutya hasa!
Én azt gondolom egy héten egyszer egy adag húslevest lefőzni nem nagy kunszt. A levét beteszed egy flakonba a hűtőbe és mindig melegítesz a tápra egy puhárnyit. Szerintem így minden féle tápot szívesen fog fogyasztani és hasmenés sem valószínű pusztán egy kis alaplétől. Egyébként lehet jót fog az is tenni,ha hagyod állni egy órát a levesben a tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!