Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszi a tápot a...

Miért nem eszi a tápot a kutya?Elcsesztem?

Figyelt kérdés

Ezer éve váltottunk Platinum tápra, mert nem ette már a Zooplusos Wolf márkát. A platinum minden ízét imádta, egyből ette, de már azt se eszi... Elkezdtem neki konzervvel keverni, úgy megette, de sajna kicsit megy tőle a hasa, a kakija vége mindig fos, ugyhogy gondoltam akkor próba szerencse váltunk másik tápra, de nem eszi ha elé rakom egyből.... Mindig várok 5-10 percet aztán elveszem előle , hogy ne legyen előtte...

Miért válogat?

2021. jan. 27. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Mert nem éhes

Ha az lesz megeszi, ne aggodj

2021. jan. 27. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

Erdekes,en mindig hust adok a kutyamnak es mindig orommel eszi...

Probald ki,h husokat adsz....

2021. jan. 27. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk a sokadik kombinacio utan az lett a vegeredmeny, hogy keverem a konzert tapot a szarazzal ... azota mindig megeszi a kajajat egybol.

- csak konzervtol puha volt a szeklet

- szaraztapot nem szerette magaban ropogtatni

Amiota vegyesen kapja, nincs gond a kajaval.

2021. jan. 28. 06:47
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
ismerős helyzet:D az én kutyusom elég idős már, és kb 1 éve elkezdte nem enni a száraztápot. kipróbáltunk mást, utàna azt sem ette. úgy oldottuk meg, hogy 1 héten párszor keverünk a tápjába konzerveset, és kenyeret beáztatunk vízbe vagy tejbe(ha megszárad a kenyér azt eltesszük és mi nem szoktuk nagyon megenni a kenyér héját, és azt is eltesszük. amikor összegyűl vmennyi, akkor beáztatjuk) kb 1 héten 1x 2x kapja ezt és azóta nincs vele gond:D
2021. jan. 28. 13:41
 15/15 anonim ***** válasza:
49%

13-as leírta a kérdező, hogy konzervvel keverve megy a kutya hasa!

Én azt gondolom egy héten egyszer egy adag húslevest lefőzni nem nagy kunszt. A levét beteszed egy flakonba a hűtőbe és mindig melegítesz a tápra egy puhárnyit. Szerintem így minden féle tápot szívesen fog fogyasztani és hasmenés sem valószínű pusztán egy kis alaplétől. Egyébként lehet jót fog az is tenni,ha hagyod állni egy órát a levesben a tápot.

2021. jan. 29. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!