Miért nem eszi a tápot a kutya?Elcsesztem?
Ezer éve váltottunk Platinum tápra, mert nem ette már a Zooplusos Wolf márkát. A platinum minden ízét imádta, egyből ette, de már azt se eszi... Elkezdtem neki konzervvel keverni, úgy megette, de sajna kicsit megy tőle a hasa, a kakija vége mindig fos, ugyhogy gondoltam akkor próba szerencse váltunk másik tápra, de nem eszi ha elé rakom egyből.... Mindig várok 5-10 percet aztán elveszem előle , hogy ne legyen előtte...
Miért válogat?
Most úgy csinálom, hogy mivel majdnem 2 éves, reggel-este kajálás helyett csak este kap...
Lerakom elé, leültetem, mondom, hogy a tied és elfut játszani inkább :D
Nem hiszem, hogy beteg, ezt eljátszotta a Wolf tápnál is, imádta aztán egyszer csak nem kellett neki, platinumra cseréltük, falta...mi meg örültünk , hogy imádja és jó minőségű.
erre most lecseréltük a platinumot, mert nem ette.Purizonra.... hát nyögve nyelve eszi meg ...
közben megpróbáltam újra a platinumot, azt meg falja megint :DDDD
felmondok!! :DDD
"Inkább elfut játszani" :D :D :D
Főzzél neki valami husit, zöldséggel, a főzőlébe valamit, ami felszívja, rizs, vagy zabpehely, jól főzd meg, aztán add neki kézmelegen.
Az enyém is ezt csinálta, csak ő még ráadásul mindig sz@rul is volt a tápoktól, úgyhogy én is feladtam és azóta főzök neki.
Nagyjából olyan arányban, hogy másfél kg farháthoz vagy nyakhoz vgy más csontoshoz megy fél kiló zúza vagy comb vagy szív vagy más hús. Plusz 1 kg zöldség. Cukkini, zeller, sárga-fehérrépa, cékla, édesburgonya, spenót. Plusz 1 marék rizs vagy zabpehely, amitől sűrűbb lesz, ha szétfőzöm benne, így nem leves, hanem kicsit főzelék állagú lesz.
Hát nekem nincs időm még magunkra sem mindig főzni, szóval ez nem játszik...
Mi így tanultuk a kutyaiskolában, hogy nincs előtte a kaja egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!